A ja dostałam linak od kolegi na stronke gdzie umieścil foty co mi w weekend robił i jestem w pozytywnym szoku bo wyszlam na nich normalnie normalnie a ne jak jaszczur...
W ko?cu napisałem pierwszy rozdział magisterki, na wakacje szykuje się wyjazd do Włoch i do Hiszpanii do którego nie dołoże ani złotóki, a ostatnio zostałem szefem internetowego klanu fantasy
Do Hiszpanii z racji odpoczynku, a także dla pewnej ślicznej bibliotekarki, która mówi po polsku (oczywiście jest hiszpanką ) .
A tak na poważnie to jadę do siostry i do mojego ojca. A miejscowość nazywa się Alcora --> 10 km od Castellon de la Plana.
Wczoraj wybrałąm sie z moją nauczycielką japo?skiego na herbatke Wink i ogolnie milo spedzilam z nią czas Smile Pozdrowienia dla Kanako-san Very Happy
A potem reszte dnia spędziłam miło z przyjacielem na ogładanu filmów Very Happy
To byl super dzie? Smile
Dziesiejszy mam nadzieje tez będzie miły Wink
e a jedzie ktoś do Mexyku i chce mnie ze sobą zabrać Wink?? Razz
we wrocku przyznam sie bez bicia ze mam czysto. jakos zyjac na wlasna reke poczowam sie do odpowiedzialnasci posprzatania....ale w domku rodzinnym...coz - przyjezdzam tutaj tylko odpoczywac;]
To ja biore dział "odpoczywanie po gotowaniu", moze być tez "odpoczywanie po sprzątaniu", "...po prasowaniu" ogólnie w dziedzinie odpoczywania jestem wszechgstronna więc wezme cokolwiek:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum