..gratulation :] ..ale to taka na serio /powaznie / ..jaka :>? .. cz moze taki stray i dopiero starujesz z roznoszeniem ulotek dorywczo powiedzmy :>?:P
:)Kiedyś tam się dorabiało za granicą ale to pierwsza poważna praca będe "doradcą do spraw kart kredytowych " w Getin Banku kolejny powód do radości dzisiaj -oblewam nową prace na rejsie statkiem po odrze
:)Kiedyś tam się dorabiało za granicą ale to pierwsza poważna praca będe "doradcą do spraw kart kredytowych " w Getin Banku kolejny powód do radości dzisiaj -oblewam nową prace na rejsie statkiem po odrze
hmm..karty kredytowe ;p to brzmi powaznie ;p;p smig w gajerku codzinennie ;p ;p
xLathspeeLx napisał/a:
W sumie duzo nauki, ale mam powod, aby byc mega szczesliwy jak nie bylem od około roku . Tyle.
no good. verry good :]... ale coz to za powod :>?;p
..yy to to takie dziwne zlo :>? ..bosz oni byli obrzydliwie okropni ..a to widzilam bo bylam u kol ktora musiala ogladac by nie przegapic wystepu ich piecioro ;p;p
..yy to to takie dziwne zlo :>? ..bosz oni byli obrzydliwie okropni ..a to widzilam bo bylam u kol ktora musiala ogladac by nie przegapic wystepu ich piecioro ;p;p
a tam...basista sie tak ładnie usmiechał;]
w sumie to wszystkie piosenki były o milosci itp wiec na Lordi akurat najmniej chcialo mi sie rzygać;]
Yo, nie bylo mnie przez weekend - bylem na ogolnopolskiej konferencji tworcow gier komputerowych gdzie na koniec bylo 7h na napisanie jakiejs gierki ( a raczej kawalka gierki ) gdzie zajelem z team'em 3cie miejsce
W sam raz na pierwszy raz
_________________ As a young man, I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
eh w środe na SDN super sie bawilam jak nigdy i mam nadzieje ,ze dzisiaj zabawa tez super bedzie !!!! No i jutro licze na jeszcze lepszą zabawe ^_____^ eh jak dobrze pójdzie to to bedzą 3 super dni z super zabawą ^_^
A potem szcze konert CO.IN.
No wczorajszy dzien super byl
Stalam sobie na Maja i gadalam z kolezanka a tu nagle mnie złapali od tylca, wrzucili do samochodu i porwali... na DDRa i grila XD heheeh xD Ne ma to jak porwanie w srodku miasta w biały dzien xD i nikt ne poszedl mi z pomocą i dobrze
hihi uwielbiam rozbijać sie po mieście autkiem z Wami chłopaki (ta chyba musze im powiedziec zeby sie tu zapisali )
Ne ma to jak bitwa na świetlne bagietki w Koronie xD i ogolne sianie postrachu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum