a ja dzisiaj spedzialm sobie mimo wszystko milo dzien
Najpierw skopali mnie w gierce i z 6 prowincji w koalce tylko mnie chcieli zrownac z ziemia... na szczescie sie ne dalam... Alle zabawa byla przednia I tak sie zemszcze ]:->
A potem spuznilam sie 30 minut na zajecia z japonskiego... Zajeia trwaja 45 minut... Na szczescie Kanako-sama jest wyrozumiala i jada ze mną obiadki Wiec ne była zła
Potem poszlam sobie na pierozki z moim qumplem Zbyszem Znowu trafiło na Chi?ską herbaciarnie na igielnej przez co najpierw czekalismy kolo 20 minut az Pani podejdzie i przyjmie zamowienie... A potem kolejne 40 minut czekania na pierogi... Co Ona je tam rodzila za przeproszeniem czy co??
Przez co spuznilismy sie na sesje RPG pol godziny... Mielismy grac o 15.,00 w L5K... MG znowu ne przyszedl i ne dał znaków życia... Przez co do 17 siedzialam i czekalam zeby posluchac starcia 2ch kolezanke ktore przez kolo 25 minu skakaly sobie do gardel o taką za przeproszeniem pierdołe i sie prawie pobiły I tak czekaliśmy na naszego MG a ,ze do 19.00 ne przyszedl a wtedy zaczynala sie inna sesja na ktorej ne gram to sobie poszlam...
Głupi MG...
Radośnie siadlam do kompa i sie dowiedzialam ,ze w gierce jeszcze bardziej mnie skopali...
hmmm... Tak sie teraz zastanawial to to chyba powinnam napisac w przeciwnym dziale Bo dzien z tej perspektywy byl beznadziejny Ale jak dla mnie byl super!
udało mi sie dzisiaj wstać z łóżka.... cóż to był za wyczyn
najpierw nogi... która wybrać lewa była bliżej brzegu ale jak wiadomo lewą nogą sie nie wstaje... prawa sie nie słuchała i miałem problem... lecz po kilku łykach wody mineralnej w mojej jakrze zaschniętej jamie ustnej prawa noga zaczęła działać...
no i wstałem ta lewą :p
Wczoraj sko?czyłem remont w domu. 3 dni, 3 pomieszczenia (2 pokoje i kuchnia) w dwie osoby - niezły wyczyn. Własnie nadrabiam zaległości na necie kosztem uczelni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum