...czyli mieszanka przypraw: Pana Smo, basisty zespołów Hurt i Nation, młodej i pięknej wokalistki jazzowej, Marty Kołodziejczyk, jej wiernego basisty Grzesia Posłusznego, oraz (znoooowuuuu...) mnie z niejakiego CO.IN. i tym podobnych.
Na naszym maj-spejsie 2 utworki (a od poniedziałku 3) z promo.
Niedługo koncerciki.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odsłuch.
Jeśli tylko zawacam przysłowiową gitarę, to sorry [/url]
ejno, skoro mam czas i ludzi chetnych do wspolpracy, to robie na kilka frontuf, poki mam 25 lat i duzo energii.
zlosliwi twierdza ze usiluje naslodowac pattona w ilosci projektow i ze mi to nie wychodzi o3wiscie. (za prawdziwa o3wiscie uwazam druga czesc tego zdania, pierwsza to y-by-zy-dura)
ale zlosliwych mamy w dupie, bo oni zwykle nic konstruktywnego nie robia ze swoim czasem.
tymczasem, jesli curry wam wchodzi, to zapraszam do wyslania kilku znajomym linkow do nas. trudno bedzie sie nam przebic przez hermetyczny establishment wroclawskiej elektroniki bez waszego wsparcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum