a - nie zapomnijmy dodac ze nie dalem ani zlotowki na zaden znich - tak samo jak na plyte athlona 64 ram obudowe .... zasilacz - i jeszcze wystarczylo zeby zaplacic za akademik i net
_________________ As a young man, I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
radosnie i pozytywnie bylo jak sobie wczoraj nowe migajace lampki wsadzilem do racka ...
A jeszcze radosniej bylo jak sie okazalo ze moja nowa zabawka dziala conajmniej troche lepiej niz sie spodziewalem
I cannot muddle through.
;D
?aziłeś już po całym akademiku, żeby sprawdzić zasięg? ;D
A tak poważniej - jak to się sprawdza pod kątem brzmienia?
Nie tnie dołu czy dynamiki?
traci - ale da sie przezyc zwlaszcza live
Podejzewam ze bedzie lepiej na pasywnym wiosle bo na mojej 6ce z nowa bateryjak pokretlo od nadajnika jest ustawione na nie wiecej jak 30% :>
Zasieg - no nie narzekam :> - w akademiku nie stoji moj sprzet - ale z salki wyszedlem , i bylo slychac
I cannot muddle through.
tylko najzabawniejsze jest to ze wiel osob ktore kupuje wchuj drogie kable zeby walczyc o lepsza dynamikw - wstawia sobie takie urzadzonko ( albo i lepszej klasy ) w tor - i ostro krytykuje systemy wireless - ze dynamike psuja :/
Powiem tak - mam stary awaryjny kabel - Yamaha na nim jest napisane - miedzy nim a samsonem roznica jest na korzysc samsona - bo samson ma lekka bramke szumow i lekko kompresuje - a kabel nie - natomiast to cos slabiej przenosi jak powietrze
I cannot muddle through.
To będzie jedna wielka impreza :>
W piątek koncertowy SDN (tylko na after party mnie chyba nestety ne bedzie :<) i przyjazd moich znajomych z za wRo więc do niedzieli wieczorem będziemy sobie razem imprezować :]]]
(poza sobotą rano kiedy wybiore sie do pracy... -_- )
Hehe normalnie juz sie doczekac ne mogem :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum