hehe no nestety tak to jest ,ze zazwyczaj sami najlepiej wiemy co chcielibyśmy dostać XD
No jutro jade na sylwka juz i wracam jakoś w styczniu i mam nadzieje sie dobrze bawić ;] Szkoda tylko ,ze za wRocka przez co mnie na Selfie ne bedzie ale eh coś za coś ;]
1.NARESZCIE!! pzu raczyło dać mi odszkdowanie za zwichniętą kostke!!
2. niekoniecznie pozytywnie ale na balkonie zjaralem dywan mi tam się podobało
p.s Usagi w pudłach mam koło 60 niepomalowanych model, nie w tak strasznej skali jak czołgi i szukam kogoś kto to pomaluje bo mnie trafia jak patrze na to!!
haha! tu Cie zagne ostatnio 4 dziewczyny zobaczyły moje modele, i poprosily mnie czy nie pomalwoalbym ich paznokci na impreze. na każdym porobiłem jakieś Chi?skie wzorki i elementy natury wyszło kozacko, tylko lakier rozwalił mi pędzel ;(
hehe Cement zatrudnij się w salonie artystycznego malowania paznokci
O! To jak masz modele do pomalowania to zabierasz wszystkie zabawki na jakiś koncert albo impreze, siadamy sobie przyzwoicie przy stolikach i lamujemy xD Ludziom chyba szczęki po opadają XD tylko cza będzie zabukować jakiś dobrze oświetolony stolik ;P hmm myślę ,ze lada przy barze jest dobrym miejscem
Na miłość.....(czyjąkolwiek) TYLKO NIE TO.
Nie dość ze w domu, muszę chodzić slalomem wymijając armie pomalowane w całości, od pomalowanych w połowie, od świeżo nabytych niepomalowanych itp itd, to teraz jeszcze będę musiała slalomem do baru po piwo?! Nie wystarczy ze sama grawitacja utrudnia mi poruszanie się na imprezach?
Zdecydowanie musicie sobie zarezerwować stolik dalej od baru:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum