widze ze sikora atak klonów prezprowadzil na forum... fajne demo, ale widac ze ilość komandosow jest odwrotnie proporcjonalna to szybkosci waszej gry ;P...[dżołk]
Clon sprzed kilku lat, z wokalistą, bardzo mi się podobał - muza idealna na koncerty, bywałem na każdym String Core Family koncercie - potem się rozpadło, zespoły pozmieniały skład (najgorzej chyba wyszli Omnitones na tym). Pierwszy koncert z wokalistką Clonu nie należał moim zdaniem do udanych, ale kolejne coraz bardziej mi się podobały - po nagraniach z dema widać, że śpiew nie odbiega poziomem od muzyki, ale ta straciła nieco na mocy, zespół się rozwija, ale nie w kierunku, który mi się podoba. Utwory są fajne, koncerty udane (szczególnie, że Clony nie stoją jak kloce - zmora wrocławskich zespołów czyli brak ruchu [pozdro dla Holeffa jako antyprzykład] ich nie dotyczy), brzmienie i technika - bardzo dobre, ale muzyka straciła nieco pazur...
stary CLON mial niezle uderzenie, fajny brud i ciezar..
nowe nagranie troche sterylne, ciut plaskie. (mam wersje jakas inna - mniej wazy niz 8MB). zdecydowanie mniej HC niz za Ralfa.
Maja fajnie melodyjnie, ale w tych mocniejszych partiach ciut mocniej by sie przydalo..
rzecz jasna jak na moj gust
Ja bym na wokal dolozyl troche distorta przy refrenach, jakiegos overdive'a nie dlatego ze nieczysto, ale dlatego ze czysto i nawet growl jest lekki..
Tylko nie przesadzcie jak Otep, bo tam to od efektow babeczka brzmi jak menel z ulicy.
Reszta spoko, choc to nie moje klimaty
Jak donosi nocne zycie Wroclawia,w zespole pomaranczowego liscia zaszly zmiany...szeregi clonu opuscił Koni a na jego miejscu pojawil sie Tomash, ostatnio grajacy w RSO .To tyle!
po nowym roku koncerty!!!:)
_________________ ...bo wiecznie trwac nie bede,
czas sie kurczy,czas umyka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum