Wysłany: 2008-04-30, 16:27 Pospolite ruszenie na Pola Marsowe 15.05 roku pa?skiego 2008
otóż:
Muchy
Jamal
?ona
Blenders
Dick4Dick
?ywiołak
miejsce: Pola Marsowe
wjazd: FREE
możebyyyy tak całe rockowe ciało portalu wrock zebrać do kupy i tak rockująco się tam wybrać
hę? dobre czy nie dobre pomysł?
ja tam nigdy na polach marsowych nie byłam, ale orient jako taki mam to trafie
albo byśmy się wszyscy umówili w jakimś miejscu strategicznym
a wie ktoś może o której to się zaczyna?
Ciekawe jak Blendersi zagrają. Wszak ten wokalista to od nich odszedł i chyba nawet z kraju wyjechał. Bo reszta to mocno taka se.
Za to na 9 będzie przednia zabawa :>
w sensie że zapisujesz się na liste osób która ruszałaby dupeczke 15-go ;D ?
to juuuż dwieeee osobbbyyyyy
ja bym chciała żeby zdeklarował się nasz etatowy pisiorek Yaga powiedz ze nie przyjdziesz i zaskocz wszystkich
No w sumie poszedłbym głównie na Blenders i ewentualnie ?ony posłuchać.
A co do trafienia na Pola Marsowe, to jak już znajdziesz się w okolicach tego całego kompleksu sportowego, to wystarczy podążać za tłuszczą, nie da się nie trafić
Ja muszę się dokształcić muzycznie jednak gdy wodzę oczyma po liście zepsołów. Chociaż na majówce było sporo rock'n'rolla i przy radiu wypadał jak miód.
Wiesz co, czasami sie zastanawiam, czy ty jestes tak niewychowany, czy po prostu wydaje ci sie, ze chamstwo jest niezwykle zabawne...
Tak czy siak, poczulam sie urazona i apeluje o ksztyne szacunku w zwiazku z moja osoba, a takze innymi uzytkownikami tego forum. Ja tylko odpowiadalam fgrzecznie na pytania. I to jest chyba moja pierwsza powazna wypowiedz na tym forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum