a ja troche za malo wypilem, bo przyslowiowy krawat mi sie zacisnal na gardle i znowu bylem sztywny. ale dajcie mi troche czasu, naucze sie kiedys.
ej ale wy w koncu to skompresowaliscie do jednej czesci tak?
tych bezece?stw Twe ucho może nie znieść ;|
Księżar od tamte pory nie jest tym samym człowiekiem, ale w sumie się nie dziwię, noe każdy przecież lubi gdy ...
Jak dobrze że zrobiłem 2 tematy - SInCity reaktywejszyn i SinCity rozmowy na poziomie - zapowiedzi kolejnych audycji radzę w tym pierwszym a dyskusja niech się tu dalej toczy :] Tak tylko jakby Sin nie zauważyła : )
No właśnie to super pomysł, ja sobie w weekend pobieram audycję Active Rock Show z http://activerock.multiply.com i wtedy słucham, o 23 we wtorek to bywam wpół-żyw.
Radyjko mogłoby zyskać na popularności gdyby niektóre audycje w mp3 można było przez kilka dni pobrać. Może następnym razem sam ponagrywam i odsłucham o zdrowych zmysłach :]
Kurcze Uwielbiam te wywiady na żywo xD
o ile to na żywo idzie x_X/... ;P
Powinnaś w każdej audycji jakiś wywiad robić, albo na żywo w studio albo na grany po koncercie p;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum