lol
ja tego jakby co nie oraganizuje..ewentulanie mozemy posiedziec w "wiezy cisnien" sie nie wali, wiec da rade..pytanie tylko cz tam nie śmierdzi moczem ;]
nie no, przegląd zaczyna sie o 18, zgodnie z informacją podana na plakacie, na stronie przeglądu, więc nie mówcie że aż tak trzeba sie z samego rana o 17:D zawijać. no i musi być obsuwa jakaś, no kurde, musi. Co to za koncert bez obsuwy! przecież to poważni muzycy a nie jakieś amatory:)
Skoro tak dawno ktos pisal cos w tym temacie, chcialabym podziekowac wszystkim, ktorzy zaszcili nas swa obecnoscia w sobote... ekhem, juz w niedziele... A zwlaszcza Bolowi, ktory z niespotykanym poswieceniem przelamal oslabienie i zawroty glowy i udal sie do sklepu po jakies jedzenie... Po czym zrobil jajecznice z 10 jaj i pozwolil nam ja wciagnac, ratujac nas przed mega-kacem i zmarciem z glodu
Skoro tak dawno ktos pisal cos w tym temacie, chcialabym podziekowac wszystkim, ktorzy zaszcili nas swa obecnoscia w sobote... ekhem, juz w niedziele... A zwlaszcza Bolowi, ktory z niespotykanym poswieceniem przelamal oslabienie i zawroty glowy i udal sie do sklepu po jakies jedzenie... Po czym zrobil jajecznice z 10 jaj i pozwolil nam ja wciagnac, ratujac nas przed mega-kacem i zmarciem z glodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum