Myślę że warto aby Mychalyna zapewniła, że żadne nagrania w słabej jakości ani takie które mogą wskazywać że nie pochodzą z oficjalnych dem/płyt nie będą wykorzystywane publicznie. Nie wiem czemu jej się chciało tą listę pisać : ) Można bazować na utworach z Myspace zespołów jako te, które przez nie same zostały wybrane do promocji i jeśli danego utworu nie ma w dobrej wersji - poprosić zespół o przesłanie jeśli się zgodzi.
Jeśli chodzi o stertę prochu oto właściwości pliku (Bojan już będzie wiedział co oznacza co): Heap Of Ashes, Highest Hopes, 2005, nr ścieżki 2, tytuł: Sterta Prochu [demo], 128 kbit, comments: This is a home-made demo, a sądząc po odsłuchania to jakiś wasz znany kawałek bez wokalu.
Jeśli chodzi o stertę prochu oto właściwości pliku (Bojan już będzie wiedział co oznacza co): Heap Of Ashes, Highest Hopes, 2005, nr ścieżki 2, tytuł: Sterta Prochu [demo], 128 kbit, comments: This is a home-made demo, a sądząc po odsłuchania to jakiś wasz znany kawałek bez wokalu.
OFFTOP MODE STILL ON
Dzizasss
Czy jestem jedyna osoba na tym forum, ktora nie ma tego kawalka pod reka? Jesli to to o czym mysle, to faktycznie "Highest Hopes", ze szybko zniknie to z Waszej pamieci, dyskow twardych, miekkich itepede.
A (zaskakujaco mnie przynajmniej) znany bez wokalu to byl "pingwin" (roboczy tytul, zabijcie mnie, nie wiem jak to sie oficjalnie nazywa), o tu: http://youtube.com/watch?v=QxI0rXfytVY jeden ziomus bez wiedzy (ale zgadzamy sie jak najbardziej) wykorzystal w podkladzie.
bojanu doszet majl?
=!=!=!=!=
EKHM!
=ogłoszenie=
ZAPEWNIAM, ?E ?ADNE NAGRANIE W S?ABEJ JAKO?CI ANI TAKIE KTÓRE MO?E WSKAZYWAć ?E NIE POCHODZI Z OFICJALNEJ P?YTY/DEMA NIE BęDZIE WYKORZYSTANE PUBLICZNIE.
nooooo co do tego reperturu DB to ja tez tak do konca przekonana nie jestem, ale sie nie odzywam bo tu Stemp ojcem i matka i niech sam decyduje, ja sie woli rodzica podporzadkowac powinnam...
a co do naszych kawalkow to ja w zasadzie zablokowalbym wszystkie
(kiedys bylem z tych nagran taki dumny a teraz sie ich wstydze
ale Crying Child, Rise of Hate, Perversion i What is Love
chyba da sie sluchac
zreszta Haddawaya psycho juz puszczal na selfie i chyba nie bylo tragicznie
_________________ seems to me to be the insanity
it seems to me i've become the oddity
załęs ty zyjesz w ogole ;p ?
wiecie coooo....... ale z tym roboty, jak beda pustki w klubie to was wszystkich pozabijam ;p kawałek mojego zycia na to idzie;p
ale będzie swojsko tak :]
oj już nie bądź taki do przodu
po pierwsze - wiadomo było ze nie będzie to czwartek ani piątek ;p
po drugie - wczoraj [środa] byłam w poolu i było duzo ludzi ;p bez okazji i większego powodu
po trzecie - licze ze będzie przynajmniej stała ekipa z forum, a poza tem zespoły na swoich spejsach beda informowac o tej imprezie [afterglow też ;p juz ci mowie przy okazji;p]
w ko?cu cel jest szczytny, ja z tego nic nie mam, a nawet robie to dla waszej [ w ogóle - zespoły ] promocji z wlasnej nie przymuszonej woli
amen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum