Jak dla mnie bomba, wprawdzie pewnie ja to tam będę większość szatanów kojarzył ale zobaczymy jak się uda ponowny debiut. Zresztą we wtorki 22:00 - 0:00 jest Active Rock Show, ale jeszcze w życiu go nie słuchałem na czas (zawsze ściągam mp3ki w weekend) więc konkurencji brak (jeszcze zobaczę co dają w Radiu Roxy FM :> )
"As I Lay Dying będzie tegotygodniowym bohaterem SinCity. Postaram się sprawić, byście dotkliwie pożałowali swej ewentualnej nieobecności na ich jedynym, tegorocznym koncercie w Polsce! A oprócz tego sporo całkiem jeszcze świeżych utworów."
OOOOOOOOOOOOO tydzie? temu to ja nie mogłem słuchać bo byłem w mieście gdzieś na plotach a jutro aaaaaaaaa idę na Fate Unknown do WZ ale nadal jestem wiernym słuchaczem!!!!!!!!!!!!!!!!!! A zespół ni-cze-go so-bie.
Dzisiaj poznacie krótką historię Hellyeah a z tej okazji usłyszycie oprócz tegoż również Down, Damageplan, Superjoint Ritual, Nothingface i oczywiście Mudvayne!
ej wiecie pierwy raz w ogole slucham radia luz w ten wtorek i wlasnie sin city i powiem wam no tego ze kurde, Sin ty masz zajebisty głos, strasznie przyjemnie sie ciebie slucha no po prostu bomba, muzyka genialna, wprawdzie z lekka mocna ;p ale wszystko na poziomie
hehe i komentarze ;p np do MM ;p no rewelka ;p
Ha! Dzisiejszy odcinek będzie mocno zNoniony, przy czym zapraszam na wywiad z Chupą i Demolką
Duzo None, pojawi sie tez Barre Ased i Neurothing + parę inszych rzeczy ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum