Uwaga! 19 października, o 20:00 czasu środkowoeuropejskiego, komputery w mieście Liverpool zostaną przejęte w celu wyeliminowania wszystkiego, co zawiera ciąg znaków *Depeche Mode* (i przy okazji *Iron Maiden*, ale to inna operacja). W celu uniknięcia dziur w systemie, zostaną one zastąpione przez następujące losowe ciągi:
The Prodigy, The Chemical Brothers, Beastie Boys, Gorillaz, Apolo 440, Fat Boy Slim, Celldweller, Atari Teenage Riot, Massive Attack, Fluke, Nine Inch Nails, KMFDM, Daft Punk, Air, Rammstein
Przewidywany koszt operacji, w przypadku dobrej pogody, to 0€.
System:
Niesubordynacja - pisanie bez zezwolenia, użytkownik usunięty, konto skasowane. Należy czekać na sygnał, wszelkie objawy buntu będą tłumione natychmiast!
Dobra dorwałem parę rzeczy i poszperałem po starych requestach: Snake River Conspiracy, Enter Shikari, Biopsihoz, Bomfunk MCs, Combichrist, Filter, Static X, Aphex Twin, Fear Factory - mixy, Error, Kraftwerk, Sweet Noise i coś wrocławskiego. Będziemy straszyć ludzi : ]
Co to znaczy opierać się na dobrych wzorcach - http://www.4roze.pl/index...ezy&impreza=428 beatowa impreza taneczna z Prodigy w Zielonej Górze dzie? później, nawet plakat zrobiony równie profesjonalnie : P
za to na plakacie Jarka nie pisze, ze to impreza taneczna, więc Panie Organizatorze szykuj się na rzucenie "pozwolenia na taniec na parkiecie" przez dj-mikrofon:P
w kolejkach? jak mamy tu propagować powrót do komuny to już lepiej zrobić kartki żywnościowe na piwo:)
A karneciki i walc angielski będą, jak zwykle. Ja swój zwykle zostawiam w kieszeni sukni wieczorowej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum