ja znamsongoof P. z pięc na krzyż... wiec nawet bym nie wziela pod uwage wyjadu do spodka:]..ale znam pewna Pania wdredach z kornem na plecach coby sie pewnu z checia tam znalazła
No mi się właśnie przez tą panią Prodigy zaczęło podobać (tzn słuchałem 8 lat temu klimatów pokroju Chemical Brothers, Fluke, Massive Attack, Future Sound of London to i Prodigy się nawinęło, ale to era kaset była : )
Koncert jednak sobie odpuszczę, choć zepewne to muzycznie największa rangą impreza w hm... rockowych klimatach : )
aa no jescze Pan z Oławy co był na HF mówił że jedzie na P. zamiast na stone Sour:]
..Swoja droga..ciekawe cz Sin sie wybieraa ;p jak taaaaaaaaaak lubi :]
No i rozkręcają imprezkę, chociaż polecałbym im raczej na koncerty wpadać, też zdarzają się after party, a koncerty w Madnessie niemal zawsze udane, dobre nagłośnienie itp : ) Tonacja Nu tez daje radę, szczególnie jak dokręcą wiatraczki w ?ykendzie.
aa no jescze Pan z Oławy co był na HF mówił że jedzie na P. zamiast na stone Sour:]
..Swoja droga..ciekawe cz Sin sie wybieraa ;p jak taaaaaaaaaak lubi :]
nie sadze...
no cash no fun...
_________________ seems to me to be the insanity
it seems to me i've become the oddity
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum