Yaga: nie, jestem maniakiem komputerowym, i spędzam przy nim 24/24 szukając nowych dozna?;) a tak poważnie ostatnio niestety tak:( ... ale tak to jest, jak się prace licencjacką piszę na 2 tygodnie przed obroną;), ale obiecuję się poprawić, jeszcze podsumowanie i jestem wolny:D i znowu offtopa walnełem przez ciebie;)...
w madnessie jest dziwne piwo? o.O mi tam wszystkie tak samo smakują.... ;]
protest song będzieeeee! jedyny kawałek nu...el który mi się podoba btw ;p ale dają rade, wszystko daje rade
w madnessie jest dziwne piwo? o.O mi tam wszystkie tak samo smakują.... ;]
tak.na szescie dla takich jak ty przewidzieli w asortymencie sok;]
a wracająć do piw to uważajcie na browar partek i ten czeski browar ktorego nazwy nie potrafie wymowic;]
Spoko spoko, dredziarz - to raczej wypowiedź odziana w sporą dawkę ukrytego humoru, najwyżej wyskoczycie na solo po koncercie - mam nowy aparat : )
A co do promowania - PAANIEEE KOLEEGOOO możemy się założyć o torcik wedlowski, że frekwencja dopisze. Przecież to już sesja będzie : ) [pozdrowienia dla tych co ją mieć będą : ]
Ogłaszam oficjalnie komandosowy zlot wrockowy przed tym koncertem, godzina i miejsce zostanie ustalone przez ustalone gremium, każdy bierze plakietki ze swoim nickiem oraz, dla ambitnych - hasłem, żabka niedaleko dworcowej zostanie uprzedzona o dostawie klientów. Zaproszony każdy, kto czyta forum oprócz analfabetów (i tu się chyba kłócić NIE będziemy, jasne!?!?!?!?!?).
ja wyjeżdżam na przedłużony weekend "uczyć się"do obrony i nie wiem czy dotrę na forum do koncertu, ale na bank dotrę na koncert i na before party więc proszę (kogoś z szefostwa co ma mój numer) o smsowe podanie pory i adresu "wieży ciśnie?" pod którą zlotujemy się tym razem:)
Rozumiem ze obecność na zlocie wrockowym jest OBOWIąZKOWA!
To tak, żeby nie było presji, a była frekwencja:)
EJJJJ dla takich jak ja czyli jakich? należę do jakiejś kategorii ludzi o której nie wiem? że co? że jak? [obraziłeś mnie?] bo jak taaaak... >_<
aaa no nie przesadzaj;] ja tylko wyrazilem swoje zdanie. bo skoro dla ciebie kazde piwo smakuje tak samo czyli nie jestes smakoszem[nie skojarz z tym filmem bo jeszcze sie znowu obrazisz;]] to na barze są jeszcze soki ktorych smaki juz napewno odroznisz a jak nie to radze zglosic sie do specjalisty bądz po prostu przekpłukać gardło setką spirytusu;]
Pozdrawiam i zapraszam do przesłuchania ich dema:
w w w. myspace. com /synapsa
w w w. synapsa. band. pl
Jak również zapraszam na ich koncerty:
28.06.2007 Wrocław, Alive [nowy klub ul.Kolejowa 12], godz.20:00, wjazd: free [gra też zespół Muhy]
29.06.2007 Wrocław, Wagon Club, godz.20:30, wjazd free [zagra też zespół Deversor +niespodzianka]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum