Dzix, nie martw sie, jak juz pisalem pod innym postem gramy od dwoch koncertow z wlasnym akustykiem, z ktorym sie docieramy. Podobnie bedzie w Poolu - nikt z "zewnatrz" nie bedzie juz krecil Chaqmy. Jak juz pisalem z kazdego seta wyciagamy wnioski bo jak zapewne wiesz tak byc powinno. O krzyzach zapomnij
Zabrałem trochę znajomych na Chaqmę w Zmierzchu i zostali zmiażdżeni tak, że... boją się o uszy, mają dość i dziś nie mogę nikogo wyciągnąć : ) a na HOA byłbym 4 raz. Powodzenia na koncercie.
po koncercie... uszy bolą jest gut. dzisiaj troche spokojniej niz ostatnio... byłem padnięty po treningu. generalnie bardzo pozytywnie poza "drobnym" poślizgiem...!
Wysłany: 2006-11-25, 16:08
chcialem pogratulowac wszystkim kapelka ktore wczoraj sie pocily na scenie. jestem pod wielkim wrazeniem ze udalo Wam sie to tak dobrze naglosnic ,poziomem gry i muza. Nie mam absolutnie prawa sie do niczego przyczepic. Naprawde swietny koncert byl!!!
Podziekowal Bojan Lolitkom, Malpom i Prochom.
A przede wszystkim podziekowal Bojan Szanownej Publicznosci, fajnie, ze byliscie, fajnie ze bawiliscie sie.
Jesli ktos moze napisac uwag kilka apropos brzmienia i ustawien, bedziemy wdzieczni (na przyklad Buchaj ponoc byl za cicho).
pozdrawiam wszystkich i zapraszam na nastepne koncerty.
(aha: kiedy zdjecia i skad dostac ten film co ktos jego krecil?)
a mnie dy?ka napier***lalalala i nie wiem czy to od picia czy od pogo;]
udana impreza.jak dla mnie wszystko git. moze mi sie wydawalo a moze nie ale napisze: HOA nierówno momętami no i tam gdzie stałem to bas bylo slabo slychac-strasznie sie zlewał.
LM fajna kapelka.wokal super.nie mam do czego sie przyczepić
CHAQMA - moge tylko powiedziec ze w porownianiu do poprzednich koncertów o niebo lepiej;] no i dobrze sie na was bawiłem.
trzeba podkreslic ze liverpool nie ma za dobrego naglosnienia wiec cudow nie bedzie ale jak na wczoraj to wycisneli z brzmienia co trzba było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum