W czwartek znowu fajna impra (jak sie przyjrzalam plakatowi i ujrzalam cos wiecej niz industrial => FF ..........) wiec moze znowu spotkamy sie w podobnem gronie? Juz wiemy, ze Komandosy sa w Zabce a Zoladkowe Gorzkie nawet cieple jakos wchodza... Wiec moze sie spotkamy w knajpie o 20 i siem wybierzemy w znajome miejsce na schodach? Hm?
(Szymon, Ty sie pojawi... Lej FU, przeciez oni nawet grac nie umia ;P )
Aha!!!
Jars, pozycja obowiazkowa dla Ciebie - sciagnij sobie ze strony www.eths.net klip Crucifiere (czy somting) i konećnie, konećnie go zapodaj jak bede w poblizu!!!
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :]
Wysłany: 2006-07-10, 20:23 Re: Może by tak... Ten tego? 2
Sin napisał/a:
(Szymon, Ty sie pojawi... Lej FU, przeciez oni nawet grac nie umia ;P )
no i wlasnie po to sa proby - zeby sie nau3c grac i spiewac . zobacze jeszcze. nie potwierdzily chlopaky na 100% ale na NIN raczej nie dotre, choc zaluje.
Sin napisał/a:
Jars, pozycja obowiazkowa dla Ciebie - sciagnij sobie ze strony www.eths.net klip Crucifiere (czy somting) i konećnie, konećnie go zapodaj jak bede w poblizu!!!
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :]
Ostatnio uprawialem agresywna retro-promocje tego zespolu w necie i jako materialu uzywalem tego klipu ale 3 twoj entuzjazm jest mojej promocji efektem (chociaz posrednio), tego sie nie dowiem raczej.
w kazdym razie, tak, polecam rowniez!
Poleci. Podejrzewam, że będzie mniej osób niż na MC więc dodałem zespoliki od siebie : )
Następnym razem umawianie na beforeparty w wątku o imprezie, bo skasuję - grzesznico...
Wysłany: 2006-07-11, 15:40 Re: Może by tak... Ten tego? 2
deprim napisał/a:
Ostatnio uprawialem agresywna retro-promocje tego zespolu w necie i jako materialu uzywalem tego klipu ale 3 twoj entuzjazm jest mojej promocji efektem (chociaz posrednio), tego sie nie dowiem raczej.
w kazdym razie, tak, polecam rowniez!
to efekt mojej promocji wypromowanej przez Deprima
czy jakos tak...
Zrobimyz tego oficjalny topic na umawianie sie na beforeparty - umawiamy sie w tym temacie na kazda imprezke - tylko zapodawac na jaka i kiedy, nie ma sensu tworzyc 10 topicow oddzielnych na kazda bibe
mam nadzieje ze ten temat nie'z dech tylko zapadl w sen wkacyjny. bo moim zdaniem wplynal on bardzo pozytywnie na stopien integracji swiatka muzycznego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum