jak dla mnie pierwsze miejsce zajmoje Wilq Superbohater.rządzi.
w tym oto przypadku nie chodzi o zdolnosci rysownicze ale o bardzo absurdalną fabułe ktora w przypadku nawet najabardziej pochmurnego humoru potrafiła jednak poprawić mi nastrój.
No cóż jeśli chodzi o komiksy to cały Marvel i DC (na tym się wychowałem), z polskich to ?ledziu i KRL (ech, gdzie jest Produkt...).
Dodatkowo Sandman, a jeśli chodzi o rysowników to Mike Mignola i jego "Hellboy"
Dodatkowo Brian Azzarello i John Buscema (RIP).
Jeśli miałbym wymieniac ulubione tytuły to :
Sandman Lobo Hellboy Batman
Nie wiem czy znacie dorobek niejakiego H.P. Lovecrafta, ale jeśli nie to warto się zapoznać, a jeśli znacie to postacie na pierwszej stronie powinny wydać się Wam znajome
hihi "Usagi Yojimbo" to az tak mi sie ne podoba ;P Nawet ne przeczytalam tego co w Polsce wydali i mam tylko jeden tom kupiony dla tego ,ze bylam na spotkaniu z Sakai-sana w Empiku hihi jestem jedyną osobą z ktorą zrobił sobie fotke własnym aparatem Pewno to dlatego ,ze przez cale z 4 godziny spotkania latalam ciagle i robilam mu foty :] i jako ostatnia poszlam po autografa Swoją drogą miły z niego istot
z sieciowych to komiksy w klimacie Warhammera 40.000 np. turn signals on land raider. http://tsoalr.com
z normalnych czasem Spawna jak kumpel ma przy sobie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum