niestety w tym roku zabraknie mnie na tej imprezie, ale chciala bym polecic ja wszystkim fanom woodstockowego brudu
Festiwal jest kapitalny, niech nie przeraza was to, ze organizuja go organizacje chrzescijanskie(ja jestem ateistka i swietnie sie tam bawie co roku). Impreza trwa 5 dni. Od rana warsztaty(taniec, spiew, gry na instumencie, sztuki plastyczne, rpg, rzezba, fireshow, zoska, pilka nozna, koszykowka i masa, MASA!!!! innych swietnych rzeczy ). Wieczorami koncerty na malej i duzej scenie, kilka scen klubowych, reggae tent. Po prostu- dla kazdego cos milego. Jedyny minus- na terenie festiwalu nie mozna pic alkoholu(odbywa sie on na terenie zabytkowego klasztoru cystersow). Aha, no i impreza jest platna(ale dzieki temu nie ma na niej przypadkowych osob, kradziezy i tym podobnych). Przy okazji mozecie sobie poogladac moje rodzinne wołowsko-dolnobrzeskie strony
W tym roku zagraja, miedzy innymi:
Armia (Polska)
Habakuk (Polska)
Huinca (Chile)
October Light (ex-Seekers Planet/Chorwacja)
Ocean (Polska)
Namur (Szwecja)
Frühstück (Polska)
Supervision (Wielka Brytania)
Hariasen (Polska)
Naaman (Polska) (to polecam szczegolnie ^^)
-Banda Puchatka
- Body - Mind Relation
- Borderline
- Dementi
- Dzieci Demokracji
- Fill
- Gefsimanskiy Sad (Ukraina)
- Gethsemane
- HMP
- Metafora
- Niebo
- Niekret
- Replenish (Niemcy)
- RH+
- Space Avenue
Dobre dla ludzi, ktorzy lubia alternatywizm kulturalny i sami chca sie czegos nauczyc. Byłem 2 razy i starczy. Jakos mi srednio podpasowało, choc wiem, ze duza czesc osob jezdzi tam co roku i nie narzeka
..ja kiedys za czasow uwielbienia Oceanu chcilam sie wybrac..ale wlasnie jakos nmi to zbyt religijne sie wydawalo to raz..a dwa ze tzra kogos zabrac ..czyli problem jak na raz no i kasa :]
no ja bylam juz 5 razy, w tym 2 razy w wolontariacie, wiec mialam wjazd za darmo... Ja oczywiscie tez tam pilam, ale, badzmy sczerzy, trzeba sie troche bunkrowac
Druga sprawa- Doti, raz pojechalam zupelnie sama, ale po 30 minutach poznalam swieytna ekipe, z ktora utrzymuje kontakty po dzis dzien Co do kasy- warto poswiecic te 100 zeby cos takiego przezyc Poza tym, nikt tam nikogo nie nawraca, chociaz mozna sobie poogladac amerykanskich swirow bijacych poklony pod Platanem No ale to juz zupelnie inna bajka Gdybyscie mieli czas i srodki, zapraszam w moje piekne strony ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum