Hm nie jestem bezstronny, wiec nie bede mowil, ze bylo fajnie : P. Ale do naglosnienia nie ma sie co czepiac. Naprawde dawalo rade Kurde co to za narzekanie?
Czasem troche za bardzo basy dudniły Ale poza tym dźwięk OK
Impreza ogolnie fajna Zabawa byla mila Tylko brak płunnego przejscia miedzy teledyskami... Ale w sumie w Livcu w piatki tez ne ma czaegos takiego jak plynne przejsice miedzy kawalkami wic ne powinnam sie czepiac Ale to zawsze najbardziej mi na takich imprezach przeszkadza
Ludzi na poczatku ne bylo ale potem sie na szczescie zlecieli gromadnie i parkiet byl pełny No i poza tym poznałam kolejnego kolege z wRocka Pozdrawiam serdecznie Szkoda tylko ,ze nas opuszczasz...
Do płynnego przejścia potrzebowałbym maszyny lepszej niż Celeron 1.2 ze 128 ram i XP na pokładzie... Teledyski (projektor) udało się odpalić o 20:00 w dniu imprezy : )
Sorki za niektóre powtórki - zazwyczaj były to requesty więc jak ktoś był cały wieczór mógł oglądać coś 2 razy, następnym razem załatwię że imprezy będą dłużej trwały i więcej vidsów puszczę. Osoby, które zostawiły płytki mogą się po nie zgłaszać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum