Wysłany: 2010-08-18, 15:36 Poszukiwany BASISTA do grania prog metalu
O nas:
Jesteśmy grupą ludzi ( 2 gitarzystów, wokal i perkusista ) w wieku 20 - 25 lat, startującą z nowym projektem muzycznym. Jak na razie wychodzi z tego coś na kształt progresywnego metalu w stylu Dream Theater. Prawdopodobnie w tym kierunku będziemy też podążać, choć z góry niczego sobie nie narzucamy.
Kogo szukamy?
Basisty, najlepiej w podobnym wieku, mającego paroletnie doświadczenie z instrumentem, ambitnego, chcącego wciąż się rozwijać i co najważniejsze, gustującego w klimatach metalowych, zwłaszcza z pogranicza progresji, choć nie jest to konieczne. Własny piec nie jest wymagany - gramy na wyposażonej, wrocławskiej salce playground, jednak wiąże się z tym konieczność dorzucenia paru złotych w miesiącu za wynajem. Koniecznością jest też dyspozycyjność na próby, średnio raz na tydzień w roku akademickim i od czasu do czasu, na zespołowy browarek
Wszelkie pytania na maila: mohandar1@gmail.com
Mile widziane próbki mp3 własnych umiejętności.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Przemcok 2010-12-29, 14:21, w całości zmieniany 2 razy
Witam. Nie wiem czy Wasze ogł jeszcze aktualne, ale jeśli jest to proponuję poznanie się i ewentualnie może rozpoczęcie współpracy. Napisałem więcej na swój temat na maila podanego tu maila. Są tam kontakty do mnie, jesli jesteście chętni to proszę o kontakt .
Wysłany: 2010-11-08, 23:41 Re: Chętny do współpracy
ovocbass napisał/a:
Witam. Nie wiem czy Wasze ogł jeszcze aktualne, ale jeśli jest to proponuję poznanie się i ewentualnie może rozpoczęcie współpracy. Napisałem więcej na swój temat na maila podanego tu maila. Są tam kontakty do mnie, jesli jesteście chętni to proszę o kontakt .
Dawno tu nie zaglądałem, dziwna sprawa, bo mail niestety nigdy do mnie nie dotarł :/ Ogłoszenie nadal aktualne, proszę o kontakt jeśli jesteś jeszcze zainteresowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum