Heap of Ashes - Fratricide, oczywiście nienajlepsza jakość, ale polecam przesuchać i ocenić. Zespół raczej młody, ale ma za sobą koncerty i ostro pracuje nad materiałem (mam nadzieję : ) Mają więcdej kawałków, ale wrzucam ten.
Nie sciagalem pliku z tego linku, ale czy to jest ten fragment co trwa kilkadziesiat sekund? Bo jesli tak, to udalo mi sie to uslyszec juz jakis czas temu ... spodobalo mi sie, szczegolnie wokal. Nagranie moze nie najlepszej jakosci, ale naprawde tworzylo w moich oczach bardzo pozytywny obraz zespolu.
Miło słyszeć... Wkrótce pokaże się coś więcej... jeśli wyjdzie wielka kupa z tego nagrania studyjnego... Sprawa wygląda tak, że nagrywaliśmy materiał w studiu polibudy i sami składamy... mamy pewne zastrzeżenia... Jak będzie kasa to bez zastanowienia uderzamy do Fonoplastykonu... ale póki co to nagramy to domowymi, lepszymi jak dotąd sposobami...
Tu możecie sobie ściągnąć próbki instrumentalne Maestra Kufela, są fajowe i nieźle brzmią, wokal do nich już niebawem:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum