Wysłany: 2010-02-03, 21:28 Mouse on the Keys + Rekombinacja w Firleju
Dzisiaj dostałem niusleter z Firleja, o koncercie, który się odbędzie w piątek w przyszłym tygodniu. Lokalna formacja Rekombinacje jakoś do mnie nie przemówiła, ale jestem pod wielkim wrażeniem zespołu Mouse on the Keys - posłuchajcie sami http://www.myspace.com/mouseonthekeys
Polecam szczególnie utwór "Forgotten Children".
Bilety za śmieszne pieniądze - 15 / 23 zł. Myślę, że warto . Jeżeli nic wielce ważnego mi nie wyskoczy, to będę!
Nie wiem jakim cudem mi się powaliło, ale jest faktem, że do tego doszło - Mouse on the Keys wystąpi dopiero za miesiąc (chodziło o 12 marca a nie lutego :/), niemniej tak czy siak ich sobie nie odmówię .
RE-WE-LA-CJA!
Wszyscy, którzy tam zabrakło - niech żałują . Świetny klimat, muzyka niebanalna, jednocześnie lotna i przyjemna. Publika zespołowi zejść ze sceny nie dała i wrażenie mam, że wyeksploatowane zostało wszystko, co przygotowane mieli, ostatni numer był taki na pół improwizowany, jak na mój gust.
Myślę, że wykonawcom z Japonii też się spodobało i mam nadzieję, że do nas wrócą, może nawet perkusiście uda się koncert na jednym hacie zagrać, miast go łamać ;P
Żałuję ,że jednak ne poszłam /; Ale niestety, ne zawsze można iść jak by się chciało /;
Może jak będzie następna okazja, to się uda ^^
Cieszę się ,ze koncert udany [;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum