Jarek - juz teraz widzę że wiele niezorientowanych osób płacze nad tym iż nigdzie terminarza nie ma i nie wiedzą o co loto - moja rada - zagarnąć ich pod banderę wrocka;]
ehh przydał by im się porządny PR to i ludzie zaczęli by złazić.
Wg mnie nie tyle PR co zwykły marketing, reklamy - obecnie bywalcy są raczej stali i mało młodzieży wpada - np. przyjezdni studenci skąd mają się o klubie dowiedzieć?
Terminarze na wrock będą, bo dostajemy informacje z klubu więc o Liverku info nie zginie.
Wczoraj wieczorem jednymi z pierwszych gości w Liverpoolu okazali się muzycy szwedzkiej gwiazdy power metalu Sabatonu, który obecnie jest na polskiej części trasy koncertowej. Wraz z tour managementem spędzili miły wieczór, a jako że w czwartki mamy jam sessions... zagrali też na scenie
No nieeeeeeeee kiiiituuuuuuuuuuj...
A wczoraj z kumplem przechodziliśmy i zastanawialiśmy się, czy aby nie wstąpić, ale uznaliśmy, że nie, bo pewnie nudy jak zwykle ;E
Jaaaa ne moge xD
hehe ale niespodziewajka xD
Szczęka by mi chyba odpadła jak bym ich tam zobaczyła x_X
Szkoda ,ze tym razem ne mogłam się na koncert wybrać, z powodu wakacji T_T
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum