Wysłany: 2009-07-06, 12:13 Akcja Wakacje'09 z Wrockiem ;]
wpadłem na pomysł zorganizowania się i wspólnego sponiewierania gdzieś w dziczy z dala od toksycznych oparów.
pomysł jest prosty - POJEDZMY PACZKĄ NA WEKEJSZYN.
a pomysł tyczy się całej naszej paczki wrockowej.
bo Ja np. nie mam jeszcze planów gdzie i kiedy się zrelaksować [wy tez pewnie nie] a przecież znamy się nie od wczoraj i nie jeden kibel razem zarzygaliśmy.
góry?jeziora?a może morze?lub też a morze może?[sic!]...tak czy inaczej monopolowy znajdzie się wszędzie.
kto kuma czacze - CONTACT ME. liczę na żywą inicjatywę.
Ja mam w sumie luźny czas przez cały czas ale wiem że niektórzy ostro tyrają więc jeśli bierzecie już wolne to nie zapomnijcie o wójku Dzixie i jego kobiecie.
...chociaż d0ti marudzi że będzie miała wolne dopiero od 25sierpnia. OŁ RAJT!
No ja mam urlopu mniej więcej tyle, że się raczej nie pisze - reserved na koncerty + wypad gdzieś do ciepłych krajów w listopadzie. Ale może jakiś weekendzik czemu nie.
Można na woodstock skoczyć połączone z domkiem nad jeziorem koło Sławy - jak będę wiedział więcej to napiszę.
no to decydować się. ja jestem chętny i na tą Sławę i na Sierpnicę [przynajmniej stemp nie bedzie sie nudził;]].
w okolicach 17sierpnia wybieram się z d0ti na tydzień gdzieś [staram się jakieś morze albo jezioro załatwić], wspólnicy do niedoli mile widziani;]
- koncert zespołu NATURAL DREAD KILLAZ
- koncert zespołu ABRADAB
- koncert zespołu RazTuRazTam
- muzyka klubowa DJ C-BOOL i DJ HAZEL
- pokaz laserów
- prowadzenie: Paweł KONJO Konnak
_________________ seems to me to be the insanity
it seems to me i've become the oddity
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum