Wysłany: 2009-07-06, 12:23 Akcja Grill Urodzinowy Dzix'a ;]
szatan.
ponieważ rok temu dostałem mało prezentów to w tym roku dopilnuje aby moje żądze materialne zostały zaspokojone.
GRILLA ROBIĘ! kiedy: 7 lub 8 sierpnia 2009 [najlepiej i 7 i 8 ;]] - ustalone na 8 sierpnia - sobota gdzie: Wrocław. jak zwykle na Kuźnikach u mnie i d0ti
event: ...że niby mój urodzinowy
ogród jaki jest taki jest. domek na nim w razie burzy lub powodzi. pełen sanitariat;] miejsca siedzące, kominek, pani krystyna z gazowni też przyjdzie.
Wiem! to dopiero za miesiąc. ale za miesiąc powiecie: "eee trzeba było predzej mówić...".
dlatego też poproszę o zgłaszanie się na listę obecności. można przyjść z mamą.
aha.wyżywienie we własnym zakresie...no chyba żę torta z grilla chcecie;]
oczywiscie cos mi sie popierniczylo i juz mialam Was objechac, ze to w srodku tygodnia (czyt. jutro) xD
ja siem wpraszam, juz mozecie prac czerwone dywany xD
Tym razem na forum romanum: Dziki, Twoja gra to ZUOOOOOOOOOOOOOO
Wstalam dzisiaj czujac sie nawet niezle, a po godzinie mnie rabnal taki kac, ze wstalam godzine temu
Btw w autobusie jakis przystojny chlopak przysiadl sie do Bola jak wysiadalismy; Bolek, moze chcesz skomentowac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum