brrrrr wieje tam :<
Jakoś mało chce mi się iść na imprezę dzisiaj p;
Aaaale przecież ne można zostawić mychalyny samej [;
Pobawimy się razem
<Usa pakuje kolorowe baloniki i serpentyny xD >
boszeee..... jak na złość kiedy jam chora z gorączką to ludzie siedzą, siedzą i siedzą i nie chcą wychodzić!
tym razem 70% to była muzyka rodem z wrocławia i dolnego śląska;p
Ano ano całkowity respekt dla dzielnej mychalyny!!!!! Mimo choroby i gorączki dzielnie poprowadziła imprezę!
Aż serce się ściskało patrząc jak pije kolejną herbatkę z podejrzanym białym proszkiem (my wiemy ,ze to tak tylko dla niepoznaki nazywało się... cukier ;P) a potem leży biedna na stoliku, wewnętrznie zmagając się z chorobą! Cóż za poświęcenie!! Mam tylko nadzieje ,ze sie przez imprezę bardziej ne rozłożysz /; Oraz ,ze ludzie docenią Twe poświęcenie i przybędą na trzecią edycję imprezy
Z głośników leciały same znane kawałki wielkich wRocławskich zespołów takich jak: koRn (czyli to jednak Munky'iego widziałam ostatnio w warzywniaku na naszym osiedlu *_* i kto by pomyślał ,ze Oni sa z wRocka ) , TOOL, KULT (HA! Teraz wiadomo czemu tak często grają na Juwenaliach! Bo z wRocławia są O! p; ) oraz wiele innych [;
Na parkiecie istne szaleństwo! Szczególnie przy utworach Co.In. (; Juz o 20 były tylko dwa wolne miejsca przy stoliku p;
Jak widać, Wrocław kocha swoje kapele i bardzo lubi słuchać ich twórczości siedząc w klubie przy browarku i pogaduchach ze znajomymi A już się bałam ,ze będzie tak z 10 osób Okazało się być inaczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum