Na tej imprezie nie ma co liczyć na nudy i popowe hity, chociaż czasem coś się zdarzy. Usłyszycie potężną dawkę ciężkiego grania (nu metal, hard core, etc). ?amiemy wszelkie granice ludzkiej wytrzymałości.
w proporcjach niekoniecznie 1:1 ;]
ale OK! nie marudzę bo i tak pewnie będę.
...a Enblema podpierdzieliła czcionkę Sweet Noise'pwi [czas ludzi cienia]...nieładnie nieładnie ale za to Sajko się świetnie dopasował i podpierdzielił grafe Rammsteinowi bodajże;]
hehe... co do czcionki, to nawet mi się ze Sweet Noise nie skojarzyło (tak to jest jak ma się ich tylko jeden oryginał) i nie wiem czy taka sama.
co do grafy... z moich informacji wynika, że z Rammsteinem nie ma nic wspólnego. jak się upewnie na 100% to może konkursik zrobimy skąd to?
p.s.
a plakat lekko do poprawki widzę... :/
No lekko do poprawki, szczególnie adres strony HOA i to ******* logo
hehe. będzie wieczorem poprawione, chociaż logo mogłem sobie wybrać (z tego co zrozumiałem), a o adresie strony to nic nie wiem (ale się dowiem). tak czy inaczej ma być lepiej
Heh, co do czcionki do rzeczywiście jest pewne podobie?stwo Nie tam żeby specjalnie... ale widzę że tobie Psycho też się czcionka spodobała "klub muzyczny liverpool" Nie mniej jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do czcionki to sprawa jest otwarta.
nie widzę obrazka (nienawidzę imageshack), ale domyślam się o co chodzi czy chodzi o Lubin? z tego co wiem to w piątek HOA gra 2 (dwa) koncerty, dlatego ze wzgledu na dzielące odległości w liverpooolu zagrają jako ostatni... zastanawiam się czy zgadłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum