SELF - DESTRUCTION [LIVE]
14 grudnia 2007 (piątek)
Na tej imprezie nie ma co liczyć na nudy i popowe hity, chociaż czasem coś się zdarzy. Usłyszycie potężną dawkę ciężkiego grania (nu metal, hard core, etc). ?amiemy wszelkie granice ludzkiej wytrzymałości.
Zespołów chyba nie trzeba przedstawiać, a niezdecydowanych zapraszam na strony kapel.
14 grudnia widzę wszystkich pod sceną, na ostatnim SD w tym roku!
w zasadzie to hipki kupe czasu nie grały kiedy to ja na nich byłam ostatnio... w pubie stare miasto chyba [ to był jeden z TYCH koncertów który nie powinien sie odbyć ;p <- to cytat jest, nie moj;p ]
a nowe kawalki nagrywali to warto wpasc
tych coców to nawet nie znam ani nie kojarze z niczym ehhhhhh, braki, braki....
a FUsy odpadły mi w wuzecie, a chcialam na zywo posluchac tego fałszu danisowego ;p
czyli jest duza motywacja zeby sie jednak wybrac ;p
no i ostatni selfik w tym roku.....
pewnie bedzie mase ludzi
moja obecnosc stoi pod znakiem zapytania, od poniedzialku jade na lekach i antybiotyku mam nadzieje ze w miare wyzdrowjeje coby w kociołku sie wyszaleć.
Dzieki publicznosci (a byl tam nawet moj osobisty Tato ). Dzieki Cockroach i Fate Unknown. Dzieki HoA. Dzieki dla Pana Kodaka ( ), ktory na potrzeby imprezy rozmnozyl sie do niebotycznej ilosci sztuk 4? (mniej wiecej polowa aktywnej publicznosci, przynajmniej z poczatku, hehe), czekam na zdjecia. Dzieki Akustykowi. W koncu: dzieki Illusion za ten kawalek
A! No i mam ponoc bardzo ladna gitare Pod kolor koszuliny.
nie Psycho tylko OJCZE KRZYSZTOFIE :] Bylo calkiem niezle, gitary dotknelam, smierdze okrutnie, FU chyba jeszcze graja, ale co mi tam, na jeden wieczor wystarczy
P.S. Pozdrawiam pana z uniwerku i pana z elektroniki, imionnie znam. Aha- David, milo Cie bylo nie poznac
po pierwsze cocroach dało rade
po drugie HOA dało rade, mimo ze byłam tylko w połowie [nie całej] bo zmyłam sie na chwile do wagonu na elektrownie co było moim najwiekszym błedem tego dnia
po trzecie FU nie dało rady
...
ogólnie najlepiej wspominam dzikiego i jego wizualne przedstawienie wizyty u fryzjera
i davida ktory nie wiedzial ze przywital sie z yagą
i ks. krzyftofa psycho-tycznego ktory tak dlugo uderzal puszka po orzeszkach solonych w glowe az mu ulegla i poddala sie znieksztalceniu [puszka, nie glowa ]
i Jarasa który który miał pendrajwa !!
i danisa ktory próbował ta?czyć, ale mu nie wychodziło
i Jarka który próbował mu coś włożyć i mu się udało
wróciłam chyba o 5:00 rano na chate
no to doloze swoje 5groszy
na wstepie takie niemiłe zjawisko zaobserwowałem: jakość koncertu spadała z kazdym wykonawcą. NIE winie za to zespołów [a przynajmniej nie całkowicie] bo wiem jak to jest.
cockoarch - najlepiej brzmieli i najlepiej mi sie podobało. brzmią jak headup co nie jest obrazą. pare dobrych kawałów i wiele fajnych pomysłów. 2 ostatnie utwory - miodzio - pamietma je jeszcze z wagonu. mowi sie ze do 3ech razy sztuka wiec moze tym razem skorzystam z zaproszenia Sowy do Mieroszewa;]
hoa - troszke gitary sie zlewały na przesterach ale gdy wchodziły inne efekty to bylo dobrze.mocna stopa i werbel.tak jak lubie;] przyznam ze nie do ko?ca wasza stylistyka mi pasuje ale koncert jak najbardziej uznaje za udany.aha!moze juz najwyzszy czas odstawić "nóż"?;]
fu - uwazalem ze najblizej wam do profesjonalistów ale profesjonalne nagłośnienie to to napewno nie było. mam nadzieje ze polecą za to głowy bo z waszego zachowania scenicznego wynikało iż gracie fajną energiczna muzyke i chcial bym ją usłyszeć.krótko mowiąc - było FU! znajdzcie sobie dobrego akustyka ktory poradzi sobie z wami.
michalina - sluchanie mnie po pijaku nie jest wskazane - radzi narodowy instytut zdrowia i chorób psychicznych.
ja z mojej strony chciałem wszystkim podziękować za przybycie (zarówno pod scenę jak i na nią) i za dobra zabawę... jakby ktoś chciał powspominać. zobaczyć co go ominęło, to zapraszam do galerii AMEN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum