witam. za nied³ugo zmieniam sprzêt wiêc bêdê mia³ na sprzeda¿ conieco.tanio.u¿ywane.
1. Sempron 2400+ (Thoroughbred-B) [procesor jest prawdopodobnie uszkodzony-prawdopodobnie poniewa¿ nie wiem do ko?ca czy to on powoduje sporadyczne resety komputera]
2. P³yta g³ówna ASRock K7NF2-RAID (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) [ma 3miesi±ce. sprawna]
3. Dwie ko¶ci Kingston 512DDR 400 [jedna CL2.5, druga CL3.0] [wszystko dzia³a]
4. Palit NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB DDR3 AGP z ch³odzeniem aktywnym! [karta graficzna nowa.ma miesi±c poniewa¿ serwis mi j± przys³a³ w zamian za poprzedni± zryt±]
5. REVOLTEC Graphic Freezer Pro for ATI & NVIDIA VGA-Cards ch³odzenie do karty graficznej.u¿ywane mo¿e miesi±c. bardzo dobre. mi obnirzy³o temp o 20stopni. jedyny problem to to ¿e gwinty na lipnych ¶rubach siê przekrêci³y ale posiada ono jeszcze dodatkowe elementy do monta¿u wiêc bez problemu montowac mo¿na w prawie ka¿dej karcie]
6. Zasilacz MODECOM FEEL 400W [brudny ale dzia³a;]]
narazie cen nie podaje bo bede to wystawia³ na allegro....no chyyba ¿e jest ktos zainteresowany to prosze do mnie SZYBKO pisaæ a dogadamy siê.moge tak¿e udostêpniæ zdjêcia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum