sto lat temu to widziałem ale extra Bułgarski Pościk to juz klasyka ale polecam jeszcze z nie wymienionych przed d0ti Sum Marato?czyk i bodaj Bułgarski Poćsk nie Pościk
hehe najlepsze jest ufolud w statku kosmicznym jak nadusza na kostki gitarowe bossa no i laszlo jak wali kupe w majty
z podobnych polecam Legende 5 mędów (Ci co znają RPG lub CCG "Legenda 5 Kręgów" zrozumieją więcej podtekstów i smaczków ) i jeszcze - Banzai ||| Ostatnie życzenie mnicha (swego czasu można to było kupić nawet na CD na placu za kolo 5zl xD)
Z.F. Skurcz jest w dosyć bliskich stosunkach z Kazikiem Staszewskim. Krzysztof Radzimski, znany też jako Doktor Yry jest wokalistą El Dupy, a zespół The Andrzejs, który wystąpił w obu częściach 'Wściekłych Pięści Węża' to dawniejsze 'TPN25'.
I nie jest to grupa syna Kazika . GiT Produkcja, która na dzie? dzisiejszy zajmuje się tymi wszystkimi 'Kartonami' wyrosła na ZF Skurcz, ale to nie to samo .
http://www.gitprodukcja.pl/
Mam oba Wściekłe Węże na DVD, a z tytułu zainteresowania Kazikiem Staszewskim, razem z moim bratem od dawna zwracamy uwagę na wszystko spod znaku Skurczy ;D.
Jeżeli ktoś znalazłby łaptok i rzutnik to kiedyś w ramach spotka? klubowych można by zrobić jaki maraton Wściekłych Pięści, czy co. Dysponuję, to mogę przynieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum