mam portfel na ła?cuchu. a tak gdzie mieszkam to taki wynalazek moze sie przydac;] jak dla mnie praktyczny a nie szpanerski element ubioru.... i fajnie szeleści;]]]
no sorry...dostałem od kolegi na urodziny 2metry. musialem cos z tym zrobic. tak sie tym bulwersujesz a mam tobie przypomniec twoich kolegów w pieszczochach?;]
ajjj....zaraz zaloze temat o Hello Kitty;]
e no ale pieszczocha to co innego
hmmm... Ja tam bym widziala inne zastosowanie do 2ch m ła?cucha... ne ne o takich rzeczach sie publicznie ne pisze sesese ;]
A co chesz o HK pogadac ;] HK jest taaakie słodkie i różowe
Ja tam lubie lancuch, byle nie za dlugi, moze byc tez taki kulkowy co to niektorzy na szyi wieszaja Dresach w lancuchu długoi nie zobaczycie (chyba ze w rece), a w moro już jakieś tam paski szyją po nocach
moj kulkowy byl projektowany na szyje
nie ma zaczepow po obu stronach a tylko zapiecie z jednej
a lancucha przy spodniach juz nie nosze bo za ciezki
a jak nosilem to tez ze wzgledow praktycznych - klucze mialem przypiete
teraz zamiast lancucha nosze smycz
ale gdzies tam w szufladzie mam ciagle niezla kolekcje lancuchow
moze kiedys do nich powroce
_________________ seems to me to be the insanity
it seems to me i've become the oddity
Jakkolwiek na egzaminy do kancików latem ła?cuch obowiązkowo - no i trampki (może dlatego mam takie problemy na egzamach )
no kiedys probowalem dostac sie na filologie angielska. mialem wlasnie ła?cuch i trampki i panie przy wejściu na sale dziwnie na mnie sie patrzyly...pewnie dlatego nie zdałem;]...albo dlatego ze aj kant spik englisz;]
a mi sie lancuchy podobaja.
tak jak kolczyki, branzoletki i naszyjniki.
bizuteria jest bizuteria, chocby wazyla kilogram :>
btw.
a te panie gdzies z Afryki co sobie szyje wydluzaja obreczami?
ani to ladne ani wygodne, ale ich facetom sie podoba
[quote="Matkorn"]ła?cuch fajna rzecz, ale chyba jeszcze lepsze są pieszczochy takie z kolcami 5 cm ale z jednym rzędem nie 10 bo to przypomina jakiś death metal
O tak, super ekstra, jeszcze makijaż i w ogóle wyglądamy jak gej![/quote]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum