haha! tu Cie zagne ostatnio 4 dziewczyny zobaczyły moje modele, i poprosily mnie czy nie pomalwoalbym ich paznokci na impreze. na każdym porobiłem jakieś Chi?skie wzorki i elementy natury wyszło kozacko, tylko lakier rozwalił mi pędzel ;(
Rock jako muzyka czasem zaangażowana politycznie więc sobie ot tak napiszę - cieszę się, że sko?czyły się rządy ludzi zakompleksionych, mściwych, niekompetentnych. Ksenofobicznych kłamców dążących do podziału społecze?stwa, szukaniu wrogów, prowokowaniu i w kółko powtarzających groteskowe, populistyczne hasła bez argumentów.
Niezależnie od poglądów, uważam że przyszły rząd ma szansę zako?czyć politykę ośmieszającą Polskę, że są to ludzie wykształceni, na poziomie i nie będzie rozgrzebywania brudów. Może rzeczywiście zrobią coś dla gospodarki. Było to głosowanie przeciwko pewnej idei - ludzie wybrali mniejsze zło. Ludzie młodzi, którzy poprzednie wybory olali.
Będzie dobrze! Aha no i niech religia odpierdoli się od muzyki rockowej i metalowej (dotyczy także niektórych polityków) w tym od koncertów, festiwali. Polska może być dumna ze swojej ciężkiej muzyki i niech tak zostanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum