Wysłany: 2006-10-24, 00:24 11.11.2006 Prodigy vs NIN Party, Wagon, 0 zł
Wy byście tylko metalu słuchali więc oto detox:
Sorki za biedny plakat ale nie mam czasu : ) Totem świetnie przerobił Voodo People na koncercie a u mnie bez zmian - w kółko te same beznadziejne teledyski itp.
Prodigy, NIN, Chemical Brothers, Apollo440, Fat Boy Slim, Fluke, Tool, Sweet Noise, Rammstein, KMFDM, Massive Attack, Marylin Manson, Muse, Daft Punk, Soulfly : P No i Lady Pank, chociaż w dniu tym Sin będzie pod angielskim mostem koczowała i niestety nie usłyszy mojej kapeli wszech czasów. W planie głównie teledyski, ostatnio bywa z nimi coraz lepiej bo ekran ogromniasty i nie ma przerw między kawałkami (na fajkę).
Klub muzyczny Wagon, Dworzec ?wiebodzki Wrocław (sorki ale ludzie spoza wro to będą czytać)
Wstęp za darmo, piwo od 3 zł (mogłoby podrożeć bo wydaje się już nieco ściemą : )
Playlista jakiejś poprzadniej imprezy: http://www.havefun.dj.pl/...y_playlista.jpg
No i to tyle. Aha gościem specjalnym będzie d0ti (coż za nowość) której pozwolę ułożyć playlistę
Wysłany: 2006-10-24, 11:30 Re: 11.11.2006 Prodigy vs NIN Party, Wagon, 0 zł
Jars napisał/a:
piwo od 3 zł (mogłoby podrożeć bo wydaje się już nieco ściemą : )
Znaczy się sciema, że to jest piwo? ;P
W sumie się zgodzę .
Na Maszinhedzie tylko raz wziąłem lane, później już tylko butelkowe, przynajmniej człowiek może się łudzić, że niczego nie dolewają (w klubie ;D).
Dzisiaj sobie zrobiłem beta Prodigy vs NIN Party i mam trochę nowych rzeczy. Zdobyłem kilka teledysków kapel z plakatu oraz Skinny Puppy, Moby, Kraftwerk, Gorillaz, Juno Reactor, Front Line Assembly, Orbital, Einstürzende Neubauten, Ministry, Kosheen : )
Niektóre zbyt odbiegają od założe? imprezy, ale zaszaleję. Oto przykład piosenki, która mi się podoba i pewnie poleci (schizujący teledysk) a pewnie większość z was przyprawia o ból głowy. Po takich odskoczniach przyjemnie się słucha tego, co zwykle.
się zjawie plejlista dość ciekawa i wcale nie przyprawia o ból głowy wręcz odwrotnie (a może jakiś jungle jeszcze by dodać do niej..... to się rzeźnia by zrobiła )
_________________ I'll take your brain to another dimension
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum