u mne to sie ciagle zmnienia zależnie od tego co zobacze :]
ale uwielbiam leona i batmana ;p
Forrest Gump , Trzynaście duchów,Truman Show, The Others..i takie tam
fajny jest Azyl..bedzie tv w nd - kto ne widzial - niech zobaczy :] polecam
z "nowszych" The Jacket(Obłęd)-bardzo mi sie podobał
a ze starszych hiciorów to Blair Witch,Braindead....oraz wszystkie filmy na podstawie ksiazek S.Kinga ze Skazanymi na Shawshank i Zieloną Milą na czele...
no i sciagam z neta wszystkie horrory jakie napotkam...
Dowolna kolejność:
Full Metal Jacket, Pluton, Truman Show, Big Lebowsky, Las Vegas Parano (z angielska 'Fear And Loathing In Las Vegas'), Charlie I Fabryka Czekolady, Podziemny Krąg (ang. Fight Club), The Wall, Johny Mnemonic, Monty Pythony też lubię, Pulp Fiction z wyżej wymienionych jest dobry, takoż Forrest Gump (książka też rewelacyjna), 12 Małp. Wiele innych, można by wymieniać i wymieniać .
Ogólnie są tacy aktorzy, którzy powodują, że filmy są naprawdę dobre - tak jest z większością filmów Johnego Deppa czy Brada Pitta.
a z moich ulubionych to ja bym zapodał
1.Zielona Mila
2.Pulp Fiction
3.Podziemny Krąg
a dalej byłyby Requiem For A Dream, Forrest Gump, Milczenie Owiec, Mechaniczna Pomara?cza, Siedem, Szeregowiec Ryan, American Beauty, Miasto Gniewu, Wróg u bram, 12 Małp i chyba tyle z tych głównych pozycji aha jeszcze oczywiście Pi, seks misja i hydrozagadka
Można by jeszcze się rozmyślać nad paroma klasykami wampirycznymi, czy to Dracula Stokera czy któraś z adaptacji z Lugosim. Jednak niczego nie obejrzałem tyle razy co podany tytuł na wstępie. Mimo obsady do której chyba wszyscy podchodzili sceptycznie klimat mnie urzekł, nawiązanie do książki też wyjątkowo dobre.
Też ostatnio oglądałem Crank High Voltage. Rewelka!! Pod rząd obejrzałem film 2 razy Ciekawostka to, że w filmie pojawia się na chwilę Maynard z Toola i Chester Z linkin Park :p A no i jeszcze w jednej scenie jest Ron Jeremy wiadomo skąd ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum