hehe w koncu zrobili po koncercie platny wstep XD
Kurczak no za duzo tych koncertow w jedym miesiacu... Sie ne dziwie ,ze malo ludzi jest na imprezach jak zrobil sie taki przesyt...
Ok, jestes łysa, ale jeszcze troche Ci brakuje aby byc "dwumetrowym, wydziaranym bysiorem, który mógłby swoim miażdżącym growlem wspomagać wokalistę i siać postrach na scenie".
No bo nie powiem, kto sobie farbuje dready i przyczepia włosy delfina!
Z góry proszę wszystkie kapele o ustawienie brzmienia z wyczuciem! (czyli nie ma być super, ale jak ktoś mi solówką wyjedzie na tym samym presecie co rytm albo będzie dawało trzciną to zrobię krzywą minę).
nooo to jakos mało modne sie zrobiło;] ...ja tez takowych rzadko uzywam ale straram sie[chce] aby były i ni zniknely... a solowki zwykle podglasnialem wlaczajac jakis dodatkowy efekt [na moim brzydkim zoomie;]]
Nie no, pedały mają w multiefektach często, ale tylko nieliczne osoby potrafią naprawdę dobrze się ustawić - wolę 5 dźwięków zagranych z wyczuciem niż 50 na sekundę bez wyobraźni. Tak gra np. Tomek z Grimonda, ale oni grają muzykę gdzie solówki są bardziej istotne. W sumie szkoda, że dziś się ich mniej gra. Zespołom na SD raczej złe ustawienie nie grozi, a jak koncert jest po prostu udany to się nie zwraca uwagi i wbija pod scenę.
buehehe ja mam taaaaaakiego fajneeeeego equalizera ^^ tylko trzeszczy jak sie rusza kablem ^^ A poza tym ja nie gram solowek, bo ja w ogolne nie gram, tylko udaje szarpanie strun
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum