Wysłany: 2009-12-27, 18:12 Najlepsza gra 2009r. Głosujemy!
Przypomniało mi się że moderuje ten dział;]
No to chyba jasne - powyżej znajduje się ankieta z grami które faktycznie wyszły w 2009r. Można zaznaczyć MAX 3 odpowiedzi.
Jeśli nie zgadzacie się z propozycjami to napiszcie swojego faworyta.
Mój faworyt - Dragon Age: Origins - świetny erpeg, niesamowicie wciągający a po przejściu chce chce się grać od nowa.
W żadną nie grałem, ale najbliższa mojemu wyobrażeniu jest Call of Duty, za ten 1 semestr na studiach co się wbijało na kompy znajomych + Medal of Honor dwukrotnie pokonany.
Jak można obiektywnie ocenić grę, która na rynku jest dopiero 2 tygodnie? (Assassins Creed II)
Takie zestawienie to w połowie przyszłego roku, kiedy z dystansem i na chłodno będzie można gierki oceniać, a nie na gorąco, pod wpływem emocji
tak to już się zdarzyło że w tym roku wiele 'hitów' wyszło w ostatnim kwartale. w sumie sam w wiele z tego nie grałem jeszcze bo ceny cały czas premierowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum