27 maja (sobota) impreza The Prodigy Night, klub Wagon, wstęp wolny, 20:00.
Inne zespoły: Daft Punk, Massive Attack, Coldcut, The Chemical Brothers, The Future Sound of London, Fluke, Nine Inch Nails, A Perfect Circle, KMFDM, Portishead itp.
Wolałbym teraz żeby każda osoba co tak licznie zadeklarowała przyjście (...) napisała swoje ulubione kawałki okołotematyczne, które chciałaby usłyszeć lub niszowe, o których DJ może nie wiedzieć - np. Mr. Oizo, Apollo 440, Fat Boy Slim (z tych popularnych) które nie zostały wymienione - najlepiej więcej industrialnych/rokowych : ) rzeczy, w tym opinię czy Rammstein albo Marylin Manson pasują do takiej imprezy i różne takie spostrzeżenia. Ja np. Bardzo lubię zespół Fluke, niektóre kawałki Orbital. Cieszę się, że zainteresowanie jest duże, ale 100% rave'owo-technowych rzeczy nie będę w stanie strawić.
hmm z tych kapel to ja tylko The Prodigi, NIN i a perfect circle jestem pewna ,ze znam... Reszte to pewno gdzies slyszlam ale ne wiem ,ze to to A i tak po tytulach piosenek ne znam... Wiec ne pomoge zabardzo...
hymmm... ja w srod swojej muzy na taka impre znalazlem:
a black sun empire
amon tobin
ancronix
dub pistols
roni size
error
dj vadim (akurat te pare kawalkow co mam nie zachwyca ale podobno ogolnie jest dobry:)
dj shadow
marz (to jest dobre! szczegolnie kawalek z jonem d.:)
shellshock
snake river conspiracy (to jest chyba raczej rockowe ale bardzo mocno podbite elektronika swietna plyta nagrana przez doborowe towarzystwo swietna wokalistka:)
to chyba tyle... nie znam sie na takiej muzie:)))
_________________ seems to me to be the insanity
it seems to me i've become the oddity
orgy, stabbing westward, two - takie bardziej rockowe...
shaka ponk?
evanescence?
moze cos z gravity kills?
juno reactor?
static-x?
wadume project - "king of my castle"
... eee chyba nie umiem lepiej pomoc
ponadto chyba wiekszosc zespolow ktore nagraly cos na sciezke dzwiekowa do ktoregos z matriksow o ile zrozumialem o jaki klimat chodzi
a mysle ze rammstein i niektore kawalki mansona jak najbardziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum