Siema
Jesli chodzi o sklepy to tylko Dworcowa(to moje zdanie )zostawilem tam juz ok 3 tys. i jestem happy ...znaja sie jebani na rzeczy no i ceny tez maja niskie w porownaniu do "Ragtime"i "Riff"!
Ostatnio chcialem kupic przystawke i poszedlem ogladnac do "Ragtime" i pytam sie o rozne przystawki a koles na to"tak ,tak ta tez nadaje sie do tagiego grania"o jakie modele bym sie nie zapytal to on odpowiadal tak tak ta jest oki:)...znawca:P!!!
Co innego na Dworcowej zapytali sie jakie brzmienie chce osiagnac itp...i nie chodze tam dlatego ze Clon ma tam dosc spore zniżki heheh ale to fachowcy:)...
Do "Riff'u" chodze tylko po kostki hihihh...bo maja trojwymiarowe obrazki z czachami
Do "Podwale komis"i do "Ton" chodze tylko cos sprzedac
Natomiast ludziska UWAZAJCIE na firme UNISON z ul.Nyskiej ...FUCK UNISON!!!
...to tyle:)
ps.POLECAM "MUSICK STORE" w Kaliszu:)
_________________ ...bo wiecznie trwac nie bede,
czas sie kurczy,czas umyka...
Ostatnio chcialem kupic przystawke i poszedlem ogladnac do "Ragtime" i pytam sie o rozne przystawki a koles na to"tak ,tak ta tez nadaje sie do tagiego grania"o jakie modele bym sie nie zapytal to on odpowiadal tak tak ta jest oki:)...znawca:P!!!
Co jak co ale pewnie ten koleś to Pająk z Esqariala[/quote]
a ja sie wam dziwie wszystkim, ze kupujecie sprzet we wroclawskich sklepach. Ostatni raz kupilem cos w sklepie hmmm ze 3 lata temu Wszystko jade przez neta, wzmacniacze, kolumny, struny, gitary, pickupy wszystko!
Wysłany: 2006-11-26, 16:25
roznicy mi to nie robi bo moge kupic przez neta a odebrac w sklepie bo tak to sie zdaza ze sklepy wystawiaja na allegro swoje aukcje po nizszych cenach niz na stanie maja w sklepie wystawione
w salonach muzycznych kupuje tylko piorka,struny i kosmetyki do gitar
roznicy mi to nie robi bo moge kupic przez neta a odebrac w sklepie bo tak to sie zdaza ze sklepy wystawiaja na allegro swoje aukcje po nizszych cenach niz na stanie maja w sklepie wystawione
w salonach muzycznych kupuje tylko piorka,struny i kosmetyki do gitar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum