Jestem nowa na forum, więc od razu się witam
We Wrocku już mieszkam ponad rok i jeszcze nie udało mi się natknąć na tego typu sklep jak w temacie. A teraz bardzo by mi się przydał... Znacie może jakieś ciekawe z szerokim i bogatym asortymentem?
Przepraszam że odgrzewam stary temat ale mam problem Mianowicie w feniksie niema aż tak dożo rzeczy w kameleonie to już nic niema , kiedyś w pałacyku był jeszcze sklep ( ten co był koło Eureki ) ale teraz nie wiem gdzie jest, ogólnie chciałem uzupełnić garderobę a niestety sklepy internetowe odpadają nie mają na mnie rozmiarów zazwyczaj A jeśli znacie jakieś dobre demobile to też napiszcie Zaopatrz am się ostatnio w baraczku niedaleko Galerii Dominikańskiej ale może jest jakiś tańszy
Także jak znacie jakieś namiary to dajcie znać
ps: chyba 5 raz próbuje to umieścić i cały czas mam jakiś błąd jakaś rada ??
Przykro mi, ale o żadnych nowych albo super wyposażonych sklepach nie wiem - od jakiegoś czasu nie zaopatruję się już. Ja bym nie spisywał na straty internetu - rozmiary można zamówić, sklepów jest sporo, poszukaj. Ewentualnie jeśli masz oku konkretne zespoły pogadaj z właścicielami w Kameleonie/Feniksie to ci zamówią koszulki.
Czy chyba największy to "rockmetalshop" ale tam różnie bywa z rozmiarami XL czasem jest akurat a zazwyczaj za małe a XXl nie maja poza tym ceny maja straszne Z innej beczki jak to jest że jadę do warszawy i sklepów pełno na targowiskach też jest w czym przebierać a ludzi w klimacie na ulicach jakoś niema a we Wrocławiu ciągle się ktoś kreci a sklepów brak ??
Bardzo mi się podoba nazwa "Sklep rockowo-metalowy" Sklep kwartalno - blaszany nie wystarcza?:P
A tak w ogóle, to cóś na ten kształt chyba w Hali Targowej na pięterku po lewo od wejścia funkcjonuje....
poza tym - jeśli nie noszę łańcucha przy dupie, kolczyka w nosie i koszulki jakiegoś "kopiącego dupę bandu" ( \m/ ) to nie jestem człowiekiem "w klimacie" ?:> Mamuniu, czuję się jakiś gorszy...:D
_________________ Thx to Hi-Tech we can finally live less intensive
Co do kolczyków to mieć nie mogę taki los a łańcuch przydaje sie czasem do samo obrony więc się nie ruszam bez niego Widze ze czeka mnie ciekawa wycieczka po kilku sklepach możne coś znajdę a jak nie no cóż taniej mnie wyniesie bilet do War(sra)wy niż płacić za kuriera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum