ja mam &*%*%^$&^ niestety prace do średnio 17 /; więc ne wiem nawet czy na piątek uda mi się z pracy wcześniej urwać T_T Tym bardziej ,ze z Kromera kijowy dojazd na drugi koniec miasta _-_
no usa liczyłam na ciebie ciulowo kurde :/ no bo to taka godzina lujska
Ja sama na siebie tez liczyłam D: żeby było weselej to jeszcze mnie choroba zmogła i od poniedziałku kisne w domu :< i tak kolejne dwa tygodnie _-_ a taka ładna pogoda :<
A jak tam w ogóle impreza sie udała <: ?? Dużo ludzi było tak ogólnie? (:
Ludzi dużo tylko się rozleźli po kilku komnatach i korytarzach, duży plus za pomysł, miejsce festiwalu i przygotowaną różnorodność da?.
Trochę pogoda ko?cówkę wczoraj rozwaliła. W tym festiwalu liczył się klimacik a kto przyszedł ten na pewno znajomych spotkał bo widziałem wiele przetaczających się 'ludzi z branży'. Brawa duże za podwodny festiwal.
HA! Dobrze ,ze ne mam tam konta ;P (i mieć ne będę )
A sa jakieś foty <: ?
eeeeesz szczerze powiem .ze się w takim razie mocno zawiodłam bo spodziewałam się ,ze będzie o wiele więcej ludzi na koncercie owym >_>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum