Wysłany: 2006-04-06, 23:08 Sklep sklepem ale gdzie najlepsi fachowcy : )
Jak ktoś ma doświadczenie w którymś z wrocławskich sklepów (jakoś wykonania/cena usługi/odradzanie) to tutaj zapraszam - ogólnie nie spotkałem się, żeby któryś z wrocławskich sklepów miał złą opinię - na ?okietka podobno są nieźli specjaliści (2 lata temu szlifowanie gitarki nienaganne), na Dworcowej zawsze mili, komis na Podwalu nieco śmieszny klimacik, ale wiedzą, co robią : )
No a chyba Piłsudskiego (Riff) i Traugutta (Ragtime) mają niezły sprzęcik, ale do tanich nie należą.[/img]
ok. jaki chcesz kolor? moze złoty aby podczas wyjmowania uniknanc niemiłych niespodzianek?;]
lol
jakibadz
_________________ As a young man, I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
Goć Gość
Wysłany: 2006-04-11, 21:10
Jeśli chodzi o fachowców to moge polecić Andrzeja Góralskiego z ?okietka. Bardzo dobry specjalista od gitar i piecy. Jeżeli chodzi o Ostrowskiego to ostrzegam by uważać na pana Gienia który trudni sie naprawą piecy. Słyszałem o trzech przypadkach kiedy ludzie wyzywali na jego usługi. Jeżeli chodzi o dworcową to w sumie spoko nigdy jakoś sie na nich nie zawiodłem. Podobno mają kontrakt z Kameckim na naprawe gitar więc tutaj wypadają nieźle. Aha and "I base my professional opinion on absolutely nothing "
Zdroofka
[quote="FurioSan"]przychodzisz do mnie z piwem i wioslem i Ci to od reki robie ... chyba ze masz na calowe imbusy gdzies cos ... wtedy szycie sie zaczyna
jak bede potrzebowal to wpadne [/quote]
np
_________________ As a young man, I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
osobiście stołuje sie w Ragtime - obsługa całkiem niezła, przy zakupie gitary struny (to chyba normalne :p ) i menzura gratis, przy kupnie przystawki wymiana za darmo. ogólnie nie narzekam choć ceny mogli by mieć czasem niższe
Prawda jest taka, że we Wrocławiu nie ma ani jednego dobrze zaopatrzonego sklepu muzycznego jeśli chodzi o sprzęt perkusyjny. O obsłudze nie wspominając- poprostu nie orientuje się ona na rynku instrumentów perkusyjnych. Nietrudno jest doradzić komuś zakup jakiejś rzeczy za 500zł, trudniej już jest znaleść ta?szą alternatywe. Co jest oczywiście możliwe, jednak trzeba poświęcić troche uwagi temu co się pojawiło w ostatnich latach na polskim rynku. (A po wejściu do uni pojawiło się naprawde sporo, a w dodatku potaniało).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum