orgy, stabbing westward, two - takie bardziej rockowe...
shaka ponk?
evanescence?
moze cos z gravity kills?
juno reactor?
static-x?
wadume project - "king of my castle"
... eee chyba nie umiem lepiej pomoc
ponadto chyba wiekszosc zespolow ktore nagraly cos na sciezke dzwiekowa do ktoregos z matriksow o ile zrozumialem o jaki klimat chodzi
a mysle ze rammstein i niektore kawalki mansona jak najbardziej
evanescence?no nie robcie sobie jaj;]
ale juno reactor popieram
z takiej muzyki [czyt.innej niz rzeźnia] na dysku jeszcze znalazlem:
30 Seconds To Mars, Asian Dub Foundation, Filter, Paradise Lost[ten nowszy]
no moze nie az tak baaardzo podobne
ale do klimatu chyba pasuje :-]
Wojtek jaruzelski Gość
Wysłany: 2006-05-24, 22:39
THE PRODIGY - Voodoo People (Pendulum Remix)
THE PRODIGY - Smack My Bitch Up (Sub Focus Remix)
unknown - outta space (booty space mix)
...
THE PRODIGY - Poison (Symptom remix)
np to ...
Może być ...?
No właśnie się wszyscy rozkręcili - wystarczy wam cokolwiek puścić i już machają czerepami - przestaję się martwić o to, czy podołam : ) Na selfie do Co.in, Headup, Fate Unknown sporo osób (spośród obecnych) kręciło kolankiem co mi się bardzo podoba - brawa dla Psycho za sięganie po wrocławskie (czy ogólnie polskie - opórcz FU - Kokon, Rootwater, None i takie tam).
[quote="Wojtek jaruzelski"]ale bułaaaaaa!!!!!!!!!! i wogóle co z tym nagłosnieniem, jak zwykle z dupy głosność w wagonie :/[/quote]
Jak się puszcza teledyski to wiadomo, że jakość nie będzie super, nagłośnienie wcale nie było złe, czasem basy dudniły, czasem dawało górą bo utwory różniaste, ale w porównaniu do tego, co teraz mają w Liverpoolu, to niebo a ziemia - ważne że dół wyciągał i zawsze ktoś tam się kręcił na parkiecie. Zresztą ciekawy jestem opinii innych o nagłośnieniu bo impreza raczej się powtórzy.
Ja tam się dobrze bawiłem i dzięki wszystkim, co przyszli - na fotach zobaczymy, jak było na prawdę : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum