USAGI napisał/a: |
Sprzątałam dzisiaj 10 godzin w kuchni... |
d0ti napisał/a: |
..udało mi sie zrobić koszulke z takim głuuupim wzorem.. i jestem z siebie dummna :]
oto ONA |
a ja dzisiaj (...) super! |
mOrel napisał/a: |
Trzeba było do mnie napisać
Właśnie sko?czyłem czytac znowu podstawke - cos bym poprowadzil |
dzix_x napisał/a: |
a nie myslalas nad tym aby prowadzic jakis pamietnik albo blog?;] |
FurioSan napisał/a: |
jade na dlugi weekend nad morze ... :> |
dzix_x napisał/a: |
http://havefun.dj.pl/d0ti/dzix_x/shit/Film(2).3gp |
Link nie działa. |
Rafik napisał/a: |
:)Kiedyś tam się dorabiało za granicą ale to pierwsza poważna praca będe "doradcą do spraw kart kredytowych " w Getin Banku kolejny powód do radości dzisiaj -oblewam nową prace na rejsie statkiem po odrze |
xLathspeeLx napisał/a: |
W sumie duzo nauki, ale mam powod, aby byc mega szczesliwy jak nie bylem od około roku . Tyle. |
..yy to to takie dziwne zlo :>? ..bosz oni byli obrzydliwie okropni ..a to widzilam bo bylam u kol ktora musiala ogladac by nie przegapic wystepu ich piecioro ;p;p |
Furio napisał/a: |
napisanie jakiejs gierki ( a raczej kawalka gierki ) |
zeby mi siostre porywali na imprezy tez cos ;] ( a ja !!! ;p) |
SIKORA napisał/a: |
...a ja dzis robilem porzadki na kwadracie i znalazlem 150pln ...chyba bede czesciej sprzątał |
Heh - jak zobaczyłem dzisiaj drugą bramkę w meczu Polska-Kolumbia to uśmiałem się jak nigdy.
Moi wpółlokatorzy skwitowali to pogólnym rykiem otwarciem kolejnego piwa i po otarciu łez prostą sentencją: [i]K***a - nie myślałem, ze dożyję dnia kiedy w ko?cu zobaczę, jak bramkarz ładuje bramę z wykopu[/i] |
bolo napisał/a: |
Cytrynówka ;]]]]] :PPPPP~~~~~~~~~~~
foty |
Jars napisał/a: |
WD Caviar 160 GB SATA-II mmmmmmmmmmmmmmmmm i wreszcie osobne partycje na: system, dane, mp3, teledyski, backup, linux mmmmmmmmmmmmmmm |
spadaj |
Kapral napisał/a: |
;D
?aziłeś już po całym akademiku, żeby sprawdzić zasięg? ;D A tak poważniej - jak to się sprawdza pod kątem brzmienia? Nie tnie dołu czy dynamiki? |
Coś nikt się niczym nie chwali.
Po 6 latach czas na zmianę grajka, na razie cenowo Ipod wymięka przy nim. |
DIVER napisał/a: |
no to moze ja sie pochwale ..?
dzien ogolnie taki-sobie, ALE skonczylam obraz : ) i nawet jestem zadowolona makabra rzadzi! pozdr! |
Cement napisał/a: |
szukam kogoś kto to pomaluje bo mnie trafia jak patrze na to!! |
haha! tu Cie zagne ostatnio 4 dziewczyny zobaczyły moje modele, i poprosily mnie czy nie pomalwoalbym ich paznokci na impreze. na każdym porobiłem jakieś Chi?skie wzorki i elementy natury wyszło kozacko, tylko lakier rozwalił mi pędzel ;( |
ZDA?EM !! |
HA! Nareszcie mamy go z głowy
żartuję ;P teraz musisz za to zjeść 666 czerwonych landrynek |