Wydarzenia - koncertowy poczatek roku w NOTTINGHAM :) stemp - 2006-12-19, 22:04 : Temat postu: koncertowy poczatek roku w NOTTINGHAM :)
... nie wiem co tam ciekawego bedzie we wrocku ale ja na poczatku roku 2007 wybieram sie (sin pewnie tez ) w Nottingham na:
7 stycznia - Killswitch Engage, The Haunted, Bring Me the Horizon
28 lutego - Bleeding Through, Caliban, All Shall Perish, I Killed The Prom Queen
14 marca - Deftones
10 kwietnia - 36 CrazyFists
i jak starczy kasy to:
22 stycznia - Soil, Brand New Sin, Lennon
27 luty - Amen
3 marca - Nine Inch Nails
21 marca - Unearth, Job for a Cowboy, Despised Icon, Daath
9 kwietnia - Incubus
wybiera sie ktos na ktorys z powyzszych koncertow ?? nikt - 2006-12-20, 00:26 :
spoko sety ale w sumie to tylko 5 zespolow ktore chcialbym zobaczyc i kazdy w innym terminie
nie wybieram sie,popros zeby wpadli do mnie na jame Rafik - 2006-12-20, 00:29 :
Stemp ty sie już tak nie chwal !!!!! xgrzesx - 2006-12-20, 12:50 :
cwaniak d0ti - 2006-12-20, 16:05 :
poczwar ;p stemp - 2006-12-20, 22:21 :
Rafik napisał/a:
Stemp ty sie już tak nie chwal !!!!!
:D:D
no nie moglem sie powstrzymac
:D:D
...zaluje tylko jeszcze ze nie bylismy w listopadzie na American Head Charge (grali dzien przed naszym przyjazdem:( ) ani w grudniu na Tool (jeszcze nie pracowalismy i nie bylo za co:( ) Rafik - 2006-12-21, 04:28 :
Stemp masz ode mnie officialnego puncha w tfoją bedreadową guowe jak tylko ciem spotkaam Yaga - 2006-12-21, 23:05 :
Bleeding Through, Caliban, All Shall Perish, I Killed The Prom Queen ---> tego nie znam stemp - 2006-12-24, 01:52 :
Yaga napisał/a:
Bleeding Through, Caliban, All Shall Perish, I Killed The Prom Queen ---> tego nie znam
zadnego z tych 4 zespolow nie znasz???
uuu
no to musisz nadrobic:)
ja z tej 4 najbardziej lubie CALIBAN
niemiecki metalcore z duza doza slodziutkich cukierkowych refrenow Yaga - 2006-12-28, 00:25 :
hehe se sciągnę stemp - 2007-01-03, 00:54 :
se sciagnij
...wogole nie wiem jak to sie stalo ale mam(y) juz bilet(y) na NIN...
i chyba pojde sobie jeszcze 20 stycznia na koncert :
STEVEN SEAGAL & THUNDERBOX !! (SIC!:)))
...zartuje sobie oczywiscie (jesli ktos nie zalapal:)
i cholera dzien przed DEFTONES gra MASTODON
a na to juz bym sobie poszedl...
no i 17 kwietnia SIN na TRVIUM idzie...
buahahahaha Yaga - 2007-01-03, 17:38 :
po co? rzucac zgnilym jajem, czy jak? Sin - 2007-01-09, 14:03 :
wyciskac syfy wokaliscie i reszcie angielskich nastoletnich fanow Trivium ;> Yaga - 2007-01-11, 23:46 :
nie no, swietny pomysl Uwazaj tylko zeby nie zarazic sie jakims gronkowcem :> Jars - 2007-01-12, 01:52 :
Już bez przesady, dobrze : ) stemp - 2007-02-16, 20:40 :
hehe
supportem Deftones bedzie Mnemic !!!
jutro ide po bilety
przy okzazji kupie tez bilety na Ektomorf ktory gra 25 lutego
...a chodza plotki ze supportem Trivium ma byc Goijra jak na poprzedniej trasie
jesli okaza sie prawda to chyba pojde tez na Trivium !!! (sic!:) d0ti - 2007-02-16, 20:50 :
bu;/ nikt - 2007-02-16, 22:08 :
to chyba trivium powinno gojire supportowac :/ stemp - 2007-02-17, 19:27 :
nikt napisał/a:
to chyba trivium powinno gojire supportowac :/
tez bym wolal taka kolejnosc Sin - 2007-02-17, 21:28 :
a to napisal moj francuski kolega z last.fm:
"Arrgh! That should be Trivium opening for Gojira. After seeing them live (if they can play in good conditions), i'm sure you'll agree. Of course the impartiality of this statement can be severely altered by the fact i LOVE Gojira "
...a to tylko rzut beretem od nottingham Jars - 2007-03-11, 02:32 :
Mam wrażenie, że wasz bilans zarobków może być bliski zeru, chyba że macie lokalny Nottinghamrock.uk i jedziecie na akredytacjach : ) Sin - 2007-03-15, 13:55 :
[quote="Jars"]Mam wrażenie, że wasz bilans zarobków może być bliski zeru[/quote]
niestety masz racje jak cholera, glowne zrodlo wydatkow to koncerty ;p
i chcialabym nadmienic, ze w tydzien temu bylismy na NIN i przysiegam - myslalam, ze bedzie to koncert roku... (pomijajac Mastodon, Kilswitch Engage, Calibana, Bleeding Through, The Haunted i Mnemic) az do momentu gdy poszlismy (wczora) na DEFTONES!!!
brak mi slow zeby opisac, jak powalajacy byl to koncert!!!
myslalam jak reszta ogolu: Chino jest spasiony, nie moze sie ruszac a ostatnio graja smenty.
otoz nie dosc, ze koles wyszczuplal jak szalony (oprocz glowy ), jest pol-czlowiekiem, pol-tajfunem, a jego glos jest tak cudowny, ze z wokalistow na zywo slyszalam tylko J.M. Keenana o glosie bardziej niesamowitym.
playlista byla CZADOWA (moze wyjalszy ostatnia plyte ;p ), najmocniejsze i najlepsze kawalki z wszystkich plyt, w moshu pod scena lala sie krew!
najlepszy kawalek to kawalek co do ktorego jestem pewna, ze bezkonkurencyjnie wygra u mnie w trzech koncertowych kategoriach:
- najlepsze wykonanie roku
- utwor najbardziej kickujacy arse
- najbardziej zachwycajacy utwor roku
...and the winner is... PASSENGER!!!!!
w calym swoim zyciu nie slyszalam nic tak przezajebistego! nie dosc, ze ubostwiam ten kawalek, to jeszcze Chino tak go zaspiewal, ze jakbym slyszala to pierwszy raz, to bym nie uwierzylam, ze utwor ten moze spiewac z nim jeszcze ktos w duecie. po prostu perla nad perly!
innymi slowy, by byc bardziej zrozumiala... kisiel w gaciach
Jars - 2007-03-15, 17:31 :
Nono a mój kumpel kiedyś po koncercie Deftones (w stanach) powiedział, że w życiu nie słyszał takiego lamentowania, fałszowania i prawie zasnął. Jak oglądałem jakieśtam nagrania koncertowe (typu open air) to rzeczywiście prezencję i wokal tego jakmutam nie był najlepszy ale widać przyciemnione hale i %%% robią swoje :> Yaga - 2007-03-15, 18:03 :
Buehehe, no ja, sadzac po nagraniach z koncertow, bylam zawsze przekonana, ze Chino zdecydowanie spiewac nie potrfi d0ti - 2007-03-15, 22:39 :
..to tylko Sin pozazdrościć ;/ bubu Yaga - 2007-03-16, 20:54 :
e tam, zazdroscic bedziesz! Przelicz funciaki wydane ne te koncerty na zlocisze i powiedz jej, ze ma kuku na muniu! Sin - 2007-03-18, 16:16 :
cwaniaczki, po pierwsze nie pilam bom chora byla a po drugie musial miec po prostu dobry odsluch, bo sciagnelam sobie Passenger z festiwalu Rock Rock Werchter 2006 (cokolwiek to jest) i musze powiedziec, ze nie slyszalam w zyciu koszmarniejszego wykonania moze to jest po prostu roznica miedzy mala sala a otwartym powietrzem? stempniu twierdzi, ze jak byli tu pol roku temu to tez bylo tak dobrze.
Jars, cyniku cholerny, co przyciemnienie ma do jakosci spiewu?
Yaga, jakbym miala przeliczac na zlocisze kase, ktora wydajemy na art. pierwszej potrzeby, to bym musiala przestac jesc ;p
najbardziej podobala mi sie wypowiedz d0ti, konkretna, opiniotworcza i w 100% sie z nia zgadzam ;D Yaga - 2007-03-21, 13:45 :
Nie lubie Was, nie lubie, nie lubie, nie lubie, a jak wrocicie, to Was zamkne w piwnicy!!!!!! stemp - 2007-04-14, 23:28 : Temat postu: 36 CrazyFists & 12 Tribes - 10.04.07r. - Rescue Rooms
moje (nasze) videosy z koncertu Twelve Tribes i 36 Crazy Fists: