Sin napisał/a: |
(Szymon, Ty sie pojawi... Lej FU, przeciez oni nawet grac nie umia ;P ) |
Jars, pozycja obowiazkowa dla Ciebie - sciagnij sobie ze strony www.eths.net klip Crucifiere (czy somting) i konećnie, konećnie go zapodaj jak bede w poblizu!!!
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :] |
deprim napisał/a: |
Ostatnio uprawialem agresywna retro-promocje tego zespolu w necie i jako materialu uzywalem tego klipu ale 3 twoj entuzjazm jest mojej promocji efektem (chociaz posrednio), tego sie nie dowiem raczej.
w kazdym razie, tak, polecam rowniez! |
SIN napisał/a: |
ok, wstepnie ze swoja sora jestesmy ustawieni pod Zabka na Orlat o 20. Kto chce, niech dobija, pozniej idziemy tam gdzie ostatnio :]
|
bolo napisał/a: |
ja, ja, ja! |
tak dawno mnie we Wrocku nie bylo, ze juz nie pamietam, gdzie sie umawia tamtejsza mlodziez ;] |
to pod Zabka (tudziez na przystanku naprzeciwko o 20 |
d0ti napisał/a: |
..no dobra to ja moze tyz będe ;p;p
ale ..pewnu sie ofc spóźnie :] |
jakby sie ktos zgubil to oto moj nr: 500471436
ale jak bedzie lac to pewnie sie spotkamy w srodku ;> |
jakby sie ktos zgubil to oto moj nr: 500471436
ale jak bedzie lac to pewnie sie spotkamy w srodku ;> |
o wielkie sorki dla Grzegorza za to ze musial rozmawiac z tym dziwnym kolesiem, ktorego numer podalam |
USAGI napisał/a: |
LoL tez moge przyniesc szampona :> ;P
To bedą juz 2 |
dzix_x napisał/a: |
w piatek SZELF DESZTRAKSZYN NAJT.
jakis before partyk? sesje koncze w czwartek wiec sa powody;] jak narazie wiem ze doti chce na jabola ale takze myslalem [wow!] ze jesli zimno bedzie to mozna u mnie na melinie |
Yaga napisał/a: |
... i potem ide popelnic sepuku... |
bolo napisał/a: |
Ej, to gdzie mam was szukać jakbym sie wcześniej ulotnił ? |
dzix_x napisał/a: |
no! nareszcie. |
LOL napisał/a: |
a musi być komandos ? |
Yaga napisał/a: |
ale ja nie chce komandosow, bo moja watroba tego nie wytrzyma |
david_insult napisał/a: |
ja się tam niechce odzywać, ale czy to jest zgodne z tradycją ? |
Skoro tak dawno ktos pisal cos w tym temacie, chcialabym podziekowac wszystkim, ktorzy zaszcili nas swa obecnoscia w sobote... ekhem, juz w niedziele... A zwlaszcza Bolowi, ktory z niespotykanym poswieceniem przelamal oslabienie i zawroty glowy i udal sie do sklepu po jakies jedzenie... Po czym zrobil jajecznice z 10 jaj i pozwolil nam ja wciagnac, ratujac nas przed mega-kacem i zmarciem z glodu |
podziekuj Remikowi ;p |