Koncerty i imprezy - 29.02.2008 - CO.IN. + Hetane + Monstergod deprim - 2008-01-31, 09:05 : Temat postu: 29.02.2008 - CO.IN. + Hetane + MonstergodZ okazji świeżo uko?czonego Planu B, zapraszamy Was na jedyny w swoim rodzaju koncert we wrocławskim Firleju. Oprócz CO.IN., zagrają goście specjalni: Hetane (http://www.myspace.com/hetaneband)
MonsterGod
godz. 19:00
wjazd: 10zł mychalyna - 2008-01-31, 13:18 : www.myspace.com/monstergodmusicUSAGI - 2008-02-01, 12:33 :
Mam w planach się wybrać
Miejmy nadzieję ,ze dotrę xD Keyff - 2008-02-07, 08:23 :
fajnie, że w Firleju. chętnie się wybiorę. bilety będą sprzedawane tylko w dniu imprezy czy jakoś wcześniej można zakupić (wcześniej zakupione bilety wspomagają ruszenie dupy z domu) mychalyna - 2008-02-07, 16:32 :
Koncert CO.IN. + Hetane + MonsterGod
29.02.2008
klub Firlej (Wrocław, ul. Grabiszy?ska 56)
19:00
10zł
Jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny koncert, na którym usłyszycie zestaw trzech kapel o najbardziej kreatywnym w tym mieście podejściu do łączenia ciężkiej muzy z elektroniką, i to w miejscu w którym całość zabrzmi tak, jak powinien zabrzmieć koncert!?Impreza odbędzie się we wrocławskim klubie Firlej (w którym grały już takie sławy jak m.in. NoMeansNo, Isis i Jarboe) i będzie to oficjalny koncert promocyjny z okazji nowego materiału CO.IN. pt. ‘Plan B’, który ukazał się 25.01.2008 (i dostępny jest na http://www.coin.band.pl/). Goście specjalni to czołówka wrocławskiej sceny post-industrialnej: Hetane (http://www.myspace.com/hetaneband) i MonsterGod (http://www.monstergod.com/).?Jest to koncert, którego nie możesz przegapić!
sie trzeba wybrac USAGI - 2008-03-01, 00:48 :
nooo na takie koncerty to ja mogę chodzić codziennie ;]
Szkoda ,ze Co.In. tak mało koncertuje ;- (
Mogła bym na Wasze koncerty chodzić codziennie i by mi się nigdy ne znudziło : D (serio (; )
I Nitropolis spodobało mi się jeszcze bardziej po wysłuchaniu na żywo
Gratuluje wszystkim zespołom, super było!
Hetane również częściej powinno umilać nam czas swymi występami : ) Jars - 2008-03-01, 13:06 :
[nie mam kompletnie czasu to odpowiem tylko] Hetane bardzo dobrze, ale to nie jest muzyka która do mnie trafia (podobnie jak NIN czy Bjork które mnie nie kręcą, ale nie porównuję) ale występ z klasą, szkoda że publika nieruchliwa = może taka muzyka... ale klimat był super. A co.in. niech sam sobie wysnuje potencjalne opinie widowni - po reakcji w trakcie/po koncercie. Dziękuję i gratuluję zespołom wreszcie porządnej sali koncertowej, warunków i nieograniczenia w czasie (idealna długość koncertu). mychalyna - 2008-03-01, 13:40 :
wiecie cooooo.........
mam pieczątke na ręce : ZA ZGODNO?ć Z ORYGINA?EM
xD AKINOM1 - 2008-03-02, 17:33 :
Fotosy z koncertu:
Ty sie tak nie chwal, ze zdjecia robisz, bo nie ma czym; gdyby nie cholerni fotografowie to bysmy wszyscy widzieli dwa razy wiecej, po prostu WSZYSTKO caly czas ZASLANIACIE. A najbardziej sie zbulwersowalam jak jeden z WAS wpieprzyl sie Kojnowi na scene i zaslanial wizualizacje, no swołocz! mychalyna - 2008-03-04, 00:29 :
oj tam deprim - 2008-03-05, 08:35 :
Sin napisał/a:
jeden z WAS wpieprzyl sie Kojnowi na scene i zaslanial wizualizacje
wizuale były krótkie i leciały 2 razy, nie czepiaj się. a fotografowie spełniają bardzo ważną rolę w środowisku naturalnym - pomagają nam pamiętać koncerty jako lepsze niż były w rze3wistości.
Sin - 2008-03-05, 09:37 :
to ja naprawde nie wiem, KOMU pozwalaja te konerty zapamietac, bo na pewno nie ludziom, ktorzy sa zmuszeni ogladac ich potylice i plecy.
lansiarz! grumt, zeby fotki byly git! deprim - 2008-03-05, 23:12 :
ach tak? to ja cie 'pac!' argumentem:
obczaj fote Radka na tle oka USAGI - 2008-03-06, 00:02 :
Oglądając te wszystkie zdjęcia aż mi głupio wrzucać te kilka zdjęć które zrobiłam więc ich chyba ne będe na sieci umieszczać -_- Sin - 2008-03-06, 10:46 :
No niczego sobie ;> Ale
""Mam tylko nadzieję, ze nie przyjdzie tam Mr. Kodak, bo znowu bedzie gówno widzac..."
edit: wlasnie wrocilismy z koncertu Acid Drinkers: fotografow bylo sporo a ani jeden kuprem nic nie zaslanial, dopiero po koncercie sie rozlezli