Forum muzyczne wROCK.pl

Zespoły - czy rzeczywiscie niema nic o SAPROSIE????

haggard66 - 2008-01-17, 09:10
: Temat postu: czy rzeczywiscie niema nic o SAPROSIE????
przeszukalem troche miejsc na stronie ale nigdzie nie znalazlem wiadomosci o tym swietnym zespole czemu
Kapral - 2008-01-17, 10:00
:
Bo to forum jest o muzyce nu-metal, hard-core i metal-core ;) (jakbyś nie zauważył :D )
Yaga - 2008-01-17, 11:53
:
Kapralku, ja mysle, ze on nie mial na mysli forum, tylko portal wrock.pl :P Faktycznie nie ma Sapros :P Nie wiem czemu :)

A forum w sumie nie jest o nju korze, po prostu to my jestesmy jacys uposledzeni... ^^

P.S. Wykastrowac Sapros za ich strone internetowa. Mein Gott, WTF is that??? O.o :hamster_donotwant:
http://www.sapros.republika.pl/
Kapral - 2008-01-17, 12:13
:
Strona nie jest taka zła jak fakt umieszczenia jej na republika.pl ;P

Poza tym ja sobie wypraszam zbiorcze 'my', bo próbuję edukować różnymi stonerowymi i innymi linkami, ale jakoś nie ma wielu chętnych na terapię :D .
dzix_x - 2008-01-17, 12:40
:
Cytat:
P.S. Wykastrowac Sapros za ich strone internetowa. Mein Gott, WTF is that??? O.o

taka strona jaka muzyka;] moze ich webmaster tez zatrzymał sie w latach 80tych. szacunek na konsekwentność ;]
Yaga - 2008-01-17, 12:49
:
Hah, Kapral, o republike wlasnie tez mi chodzilo ;)
Dziku - nie badz niegrzeczny i zrozum ze oni maja nawet grupe fanow ! ;)
Jars - 2008-01-17, 20:10
:
W Saprosie grał mój kumpel, byłem na niejednym koncercie, wciąż mają mojego DS1 Bossa. Ale zespół się nie zgłosił więc informacji nie ma.

Dokładnie, promujemy tylko i wyłącznie nu metal, sklepy muzyczne salki prób czy studia nagra? nie oferujące numetalowych instrumentów, sampli, apaszek czy naszywek są natychmiast usuwane z bazy, posty niszczone, niewierni paleni.

Nie narzucam się żadnemu zespołowi (może na początku wysyłaliśmy info do jakiś bardziej znanych i dawaliśmy zespoły bez ich wiedzy) - jest duża szansa że nikt ze składu akurat wrocka nie zna, nie chciał wysłać info, albo najbardziej prawdopodobne - zlewa ich to : ) Kapel pokroju Sapros jest 2 razy więcej we Wrocku niż mamy w spisie (który nasza tajna ekipa już zaczyna zresztą weryfikować) i nas też to zlewa : )

Nie mówiłem że dłubię przy sajcie żebym sam wiedział kiedy jest fajna imprezka i miał jak wysłać linka znajomym? Zawsze mówiłem d0ti że jest nadambitna :]

Po użyciu wyszukiwarki - Sapros jest na 3 podstronach w dziale koncerty. Czyli w ciągu ,5 roku zostaliśmy poinformowani o 3 koncertach. Z taką częstotliwością się nie dziwię że zapomniałem o ich istnieniu.
Kapral - 2008-01-17, 20:55
:
Ale mi o forum szło, a kolega mówił o stronie w ogóle, co słusznie zauważyła Droga Koleżanka Yaga. ;)
Yaga - 2008-01-17, 21:42
:
Dobrze prawi, dać mu piwa ;)
haggard66 - 2008-01-29, 17:35
: Temat postu: moze i rzeczywiscie niezauwarzylem ze to o nu-metalu:(
co do tego to SAPROS jest jeedyny i niepowtarzalny