Forum muzyczne wROCK.pl

Koncerty i imprezy - SELF DESTRUCTION! - Liverpool Wrocław - 26.10.2007

Dale Cooper - 2007-10-08, 13:34
: Temat postu: SELF DESTRUCTION! - Liverpool Wrocław - 26.10.2007

Zagrają:

CLoN
Insult
HEAP OF ASHES

Miejsce: Klub Liverpool, Wrocław
Data: 26.10.2007
Wstęp: 5 zł
Godzina: 19.00

Last.fm ==> http://www.lastfm.pl/event/370012

ENJOY!
d0ti - 2007-10-08, 16:20
:
bendem :D :D
dzix_x - 2007-10-08, 16:43
:
d0ti napisał/a:
bendem :D :D

"bełdem tesz"
Cement - 2007-10-08, 17:05
:
musze zgodzić sie z poprzednikami ;]
Yaga - 2007-10-08, 18:46
:
chyba bełdę
Jars - 2007-10-08, 19:28
:
A ja zapytam inaczej - czym występy HOA czy Clon będą się różniły od tych sprzed wakacji? Nie żeby były złe, ale cóż nowego zespoły poczyniły. A może to tylko rozgrzewka po wakacjach, hę? : )

Raczej będę.
Dale Cooper - 2007-10-09, 00:07
:
Sie znaczy tak. HOA gra pierwszy koncert od... listopada 2006. Czyli tak jakby dawno nas nikt nie słyszał :) Prawie rok :P

Co do poczyna?. Cały czas przygotowujemy się do nagrania epki więc sporo się próbowaliśmy, staraliśmy się poprawić brzmienie, aranże i sprawy techniczne. Będziemy czekać na Wasze opinie :)

Oczywiście pojawią się W KO?CU nowe kawałki :D
Także zachęcam do przyjścia :)
Dale Cooper - 2007-10-09, 00:08
:
BTW, Jars - ciekawa liczba postów ]:->
siKOra - 2007-10-09, 00:08
:
Jarsiku nie wiem czy będzie tak samo, bo nigdy nie oglądam koncertów CLoN i nie wiem:lol:
a z drugiej strony nie gralismy na wakacje więc nic nowego nie zrobilismy ...aczkolwiek chcemy sie postarac aby jakoś to zabrzmiało( konczymy w tym miesiącu już 5 lat więc fajnie by było dobrze zagrać)....ale jak wiadomo,Liviec to słaby klubie na koncerty:P :lol: ...możliwe że bedzie niespodzianka ze strony CLoN :twisted:

...napewno będzie inaczej bo niektórym przybyło parę kilogramów ,niektórym ubyło i napewno przybyło nam obrazków :lol: :D

poszdro :lol:
Jars - 2007-10-09, 00:16
:
No i pocieszyliście rzesze polskich muzyków z których zapewne większość od wakacji albo i dłużej nie grała : )

W Liverku bywa ostatnio coraz lepiej [biorąc pod uwagę te same wysłużone kolumny wielkości dobrych zestawów kin domowych : ]
mychalyna - 2007-10-09, 15:14
:
ja będę ... :D
.... piskać pod sceną itd itd ;p
USAGI - 2007-10-11, 19:52
:
Wybiorę się, a co mi tam ;]
Yaga - 2007-10-13, 16:02
:
Jak bede miala jeszcze jakas kase, to przyjde ;P Ale to roznie moze byc :D
Dale Cooper - 2007-10-13, 21:52
:
Pożyczymy :D
Dale Cooper - 2007-10-21, 01:12
:
Info z ostatniej chwili.

Z przyczyn technicznych, HOA nie zagra.

Przepraszamy.

Do zobaczenia wkrótce!
siKOra - 2007-10-21, 18:32
:
...no to niezle;/ :cry: moze ktos zagra w zastepstwie :lol: ??????????????????????
siKOra - 2007-10-21, 19:54
:
...już chyba wiem kto w zastępstwie zagra:)

miiło będzie obchodzić 5 urodzinki CLoN w takim koncertowym zestawieniu:D :lol:
david_insult - 2007-10-21, 20:17
:
Mam przyjemność poinformować że zakontraktowaliśmy w zamian za heap of ashes zespół DUST BLOW :D www.dustblow.com ... konczerto tak jak w planach o 20:00 wstęp za piątaka kolejność Dust Blow, Clon i !nsult ... no i to tyle, będzie piekło:D
za??s - 2007-10-21, 20:20
:
:D
szatan właśnie do nas dzwonił i pytał czemu znowu z takimi popowymi bendami gramy :)
miło będzie hałasować z Panami :)
Cement - 2007-10-23, 00:04
:
takie pytanie, koncert zacznie sie o 20 czy pierwsza kapela zacznie sie wystawać :wink: ? tak czy siak do zobaczenia w piekle ;]
mychalyna - 2007-10-24, 14:31
:
bede :D bede:D ale fajosko ;p ^_^
CEMENT !! robimy kocioł pod scena !! xD
Cement - 2007-10-24, 19:11
:
ja zawsze ;] a jeszcze w takim towarzystwie ;]
david_insult - 2007-10-24, 19:22
:
spoko, spoko obsówka jest w planach jak zawsze;) Dusty grają pierwsze a Pany każą na siebie czekać:D ... a tak serio to 30, 40 min po 20 i będzie już jazda, ale bądźcie przeca wczesniej no bo napić sie trzeba i zając miejsce pod sceną :) ... do zo ba już w piątek ! Czeluść!!!
Cement - 2007-10-24, 21:36
:
a tam zająć miejsca pod sceną ;] w poolu zawsze ludzie zrobią troszke miejsca pod sceną dla niewyżytych i tych ktorych bog opościl :twisted:
normalnie tak mnie nosi na jakis koncer że szok! :hamster_furious:
david_insult - 2007-10-24, 22:06
:
no to nie poradze nic innego jak tylko wbijanie do liverka i wyszalenie sie ze ho ho :P
Dale Cooper - 2007-10-25, 00:45
:
Ehh.... :hamster_cies2:
Yaga - 2007-10-25, 01:38
:
A mnie nie budzie :hamster_bigeyes: musze jechac do okulisty :hamster_furious:
za??s - 2007-10-25, 15:45
:
daj spokój - okulista nie zając :) a pomyślałaś co będzie jeśli jakimś cudem wydłubie Ci oczka?? - już nigdy więcej nie zobaczysz takiego złego koncertu :D nie warto rydzykować :D
Yaga - 2007-10-25, 17:02
:
No wlasnie, chodzi o to, ze moj okulista przyjmujekilkadziesiat km od Worclawia :) A poza tym, okulista to nie laryngolog. Oczka wydlubie, ale uszy pozostana na swoim miejscu wiec wszelkie wrazenia i tak mnie nie omina :P Następną razą zjawie sie na bank :P
za??s - 2007-10-26, 14:21
:
nigdy nic nie wiadomo z tymi konowałami;) wydłubie oczy i jeszcze uszy uszkodzi :D
dzix_x - 2007-10-26, 19:38
:
no panie i panowie. ja z doti i usa bedzie jakoś poźniej. jak dobrze pojdzie to przed 22gą. niestety - praca.
Cement - 2007-10-26, 20:03
:
ja jak dobrze pojdzie to za 20 min ide na before party ;]
tak czy siak do zobaczenia ludziska!!
Yaga - 2007-10-26, 22:02
:
[quote="załęs"]nigdy nic nie wiadomo z tymi konowałami;) wydłubie oczy i jeszcze uszy uszkodzi :D [/quote]

Ale za to jutro gracie w Wolowie :P
Dale Cooper - 2007-10-27, 11:29
:
I jak było...?
za??s - 2007-10-27, 12:54
:
głośno, duszno, tłocznie, szatanowo, złowo, piwowo, ziołowo ;)

Clony brzmiały tak że flaki wywalało na drugą stronę a Insulty jak zwykle zagrali lajtowo - niedługo te popowe melodyjki zaczną lecieć w radyjach obok Filla;)

fajna impra - dzięki że mogliśmy zagrać i dzięki że nikt w nas nie rzucał pomidorensami:) zdziebko średnio pasowaliśmy klimatem, ale kij z tym - brejkać wszystkie rule :)

p.s. jak dorwę te pindy co mi dźwignęły 1,5 litra ?ywca Zdrój to kuwa wyrucham w czaszke!
Dale Cooper - 2007-10-27, 14:28
:
To dobrze, że było dobrze. Duchem byłem w Livcu :P
Jars - 2007-10-27, 15:54
:
Było super, w tym świetne afterparty z requestami : ) Staruszkom gratuluję urodzin.
david_insult - 2007-10-27, 16:44
:
Dusty przyjebały jak zwykle dolnym C i naparzały swoje hardcorowe kawałki, żarli włosy z penisa i ktoś im wode wypił;) ... Clony jak zwykle fachowo, i po całości 100 lat jeszcze raz panowie!!!! ... No i wielkie dzięki dla PSYCHA i dla wszystkich którzy przybyli na koncert, frekwensja była super, cały klubik, duszno, parno i ciasno;D ...a Ci którzy nie dotarli niech żałują bo impry w takim składzie personalnym oj chyba długo nie będzie chociaż ja osobiscie jestem za zagraniem powtórki :) ...
Dzidzia - 2007-10-27, 18:29
:
tak, tak, powtórka!! Koniecznie!
Mnie sie bardzo podobało, od początku do ko?ca. Tylko ta obiecana "obsówka" jakoś nie teges, bo jak ja przychodzę o godzinę później niż był planowany start koncertu i ten koncert już trwa, no to sorry, ale coś jest nie tak. Punktualni muzycy to apokalipsa!:)
Dust Blow rzeczywiście nieco odbiegali od klimatu, ale zagrali tak ze noga tupie. Clon.....cóż do dawidowego "100 lat panowie" dorzucę od siebie: i pani tez sto lat! A Insult.... co tu dużo mówić. Dramat! Poprostu DRAMAT!
Pod scena zero miejsca, bo ludzi tłum. Wszyscy ta?czą, skaczą i ogólnie zachowują sie jakby im sie podobało. Zespół gra jak gdyby robił to od zawsze, aż struny pękają z wrażenia. Człowiek resztkami sił po szalonym secie krzyczy "bis!", chciałby po ludzku usiąść, odpocząć, ale nie.....niehumanitarny zespół gra bisa! A potem człowiek umęczony jeszcze bardziej krzyczy po raz drugi "bis", a jeszcze bardziej niehumanitarny zespół schodzi ze sceny pozostawiając odbiorcy tylko wspomnienia... Jak mówiłam... dramat! Całe szczęście ze takich dramatów nie wystawiają w teatrze, bo by wzrosły wydatki społecze?stwa na kulturę:P

Co do afterparty to Psycho za kratami wymiata i to już jest zdrowy standard, tradycja którą trzeba pielęgnować. Impreza tylko do 5 rano? Ojejku:(
za??s - 2007-10-28, 17:47
:
Dzidzia napisał/a:

Dust Blow rzeczywiście nieco odbiegali od klimatu

hie hie - delikatnie powiedziane ;)

Dzidzia napisał/a:
ale zagrali tak ze noga tupie.

sie wie :)

Davidku - jeśli ludzie są w stanie znieść takie mieszanki muzyczne to nie mamy nic przeciwko żeby powtarzać takie imprezy - grało nam się zajebiście! Jeszcze raz dzięki za dźwięki:)
david_insult - 2007-10-28, 19:30
:
To się cięszę i już psychowi marudzę żeby w takim samym składzie personalnym powtórzyć koncert za jakiś bliżej nie określony czas myślę że stycze?/luty 2008 i będzie git, nie wiem jak tam Zklonowani ale !nsult w pełnej gotowości;)

ps. MG daje radę ;)
ps2. nie mieszam już alkoholi i innych takich ;)
ps3. ma ktoś jakieś foty??
USAGI - 2007-10-29, 12:05
:
Szkoda ,ze na Dust Blow sie spóźniłam i przybyłam jak właśnie ko?czyli grać ;/ może innym razem -_-

Dla CLONów 100 lat albo i 101 ;)

!nsult przyznaje się (bez bicia ;P) ,ze słyszałam po raz pierwszy... i przyznaję również iż jest to karygodny błąd z mojej strony bo koncert był zajebisty :D wiem ,ze się ne bawiłam tylko stałam jak ten kołek ale obiecuje ,ze zapoznam się bliżej z utworkami które ściągnę sobie z sieci i następnym razem znajdę się po żywszej stronie publiki :D

Afterparty było równie zajebiste, dawno się tak dobrze ne wybawiłam :D Kurcze, żeby na każdej imprezie było tak superaście to świat był by piękny :hamster_bigeyes: tak więc licze na to ,ze następna impreza będzie równie (albo i bardziej) udana ]:->
za??s - 2007-10-29, 13:57
:
USAGI napisał/a:
wiem ,ze się ne bawiłam tylko stałam jak ten kołek

nie przejmuj się - tak samo postąpiło 90% publiki ;) ale pewnie bez tego podpierania ścian, Liverek by się zawalił ;)
david_insult - 2007-10-29, 19:13
:
USAGI: z netu nie ściągniesz;) możesz ewentualnie zakupić lub posłuchać na myspace;)

Hehe pozdrowionka!
Yaga - 2007-10-29, 19:50
:
USAGI napisał/a:

Afterparty było równie zajebiste, dawno się tak dobrze ne wybawiłam :D Kurcze, żeby na każdej imprezie było tak superaście to świat był by piękny :hamster_bigeyes: tak więc licze na to ,ze następna impreza będzie równie (albo i bardziej) udana ]:->

Widzisz, bylo tak zajebiaszczo, bo mnie nie bylo :hamster_abandoned:
mychalyna - 2007-10-30, 16:59
:
za pozno przybylam, clon juz konczyl
no i sie nie rozkrecilam na te pogo z cementem
ktorego gdzies tam przy barierce widzialam ;p hehehe :D
jesli chodzi o stanie jak kolek... tez stalam jak kolek tupajac nozka do !!!nsulta/tu ;p ale nie z racji zeby podpierac sciany klubu tylko raczej dlatego ze balam sie stracic reke/noge czy cokolwiek ;p jakos nie zdarzylam sie znieczulic zeby moc rozbijac sie z kotlujaca grupa 20 facetow wiekszych ode mnie ze dwa razy i w glanach tudziez ciezszych butach roznych innych wszelakich ;p
ale bylo super :D bardzo mi sie podobało
gorrrąco i piwnie :P
Cement - 2007-11-03, 02:38
:
mychalyna napisał/a:
kotlujaca grupa 20 facetow wiekszych ode mnie ze dwa razy i w glanach

kto jak kto ale ja jestem delikatny jak motylek ;]
Dzidzia - 2007-11-03, 15:14
:
Co racja to racja ("motylek"?)! Jak poczułam zagrożenie życia na parkiecie, powiedziałam Cementowi ze nie chce dzisiaj umierać i widocznie wziął sobie do serca bo "ooooooooołłł I'm still alive!!!". Nawet obyło sie bez siniaków. Zdążały sie gorsze rozróby na parkiecie selfowym. Ostatnio było wypaśnie, ale grzecznie:) -> w tym szata?skim słowa znaczeniu oczywiście
Cement - 2007-11-03, 15:22
:
bo generalnie cement cement grzeszny jest.... aa tzn. grzeczny :twisted:
Cement - 2007-11-06, 20:01
:
są foty http://liverpool.cal.pl/gallery/index.php?cat=5
za??s - 2007-11-06, 23:58
:
ehehe:) zajebiaszcze :D
Cement - 2007-11-07, 00:34
:
standardowo na fotach musze strzelać głupawe mi?ce... :P
david_insult - 2007-11-07, 17:47
:
a co ja mam powiedzieć:D
za??s - 2007-11-08, 01:04
:
zamknij się keli famili :D - bo ja mam najgorszą - ta z rozdziawioną mordą i wytrzeszczonymi gałami :D
Yaga - 2007-11-08, 01:17
:
No a ja wlasnie mialam powiedziec, ze bardzo ladne te fotki! :) Nikt nie jest do siebie podobny(a w wiekszosci na korzysc ;) ) :D
david_insult - 2007-11-08, 18:12
:
a boro wyszedł jak brajan:D ...

ze swojej strony chciałem poinformować że będzie powtórka ... możecie już rezerwować czas na 22 litegp 2008 roku:) ... zagra i Dust Blow i Clon i !nsult ... i mamy nadzieje ze bedzie równie fajnie jak ostatnio:)
dzix_x - 2007-11-08, 18:54
:
david_insult napisał/a:
ze swojej strony chciałem poinformować że będzie powtórka ...

ale ze znowu na SD? łee marny pomysł. jak tak bardzo sie tobie podobało to trzeba było nagrać na wideo i pooglądać sobie w dumu. i po co isc drugi raz na to samo? ja rozumie jakbyście zagrali rok później w tym samym składze a po drodze nigdzie indziej nie grali we wrocku a tak przez te 3/4 miesiace nie wierze zeby sie dużo riplej różnił...totally unsexy. nie popieram.
david_insult - 2007-11-09, 20:56
:
to zosta? w domu :D
za??s - 2007-11-10, 02:38
:
On zawsze tak marudzi czy tylko jak ma "te" dni? :D
dzix_x - 2007-11-10, 03:56
:
fuck off.szanuj cudze zdanie
david_insult - 2007-11-10, 13:33
:
Bosze Dziki Ty sie na zartach nie znasz, albo cos nie w humorze ... szacukun dla Twojego zdania ... i wyluzuj
Yaga - 2007-11-10, 13:54
:
David, wydaje mi sie, ze to nie on powinen wyluzowac. Zaczynam zauwazac w waszym podejsciu cos, co zaczyna mnie bardzo niepokoic. A szkoda, bo zapowiadaliscie sie calkiem dobrze, a niestety widze, ze robi sie z was drugie Bare Assed... Smutne. nie bylam jeszcze na zadnym waszym koncercie, ale tego typu zachowanie, wcale mnie do tego nie zacheca.
david_insult - 2007-11-10, 14:34
:
dziki jeśli Cię uraziłem to sorry, wiesz dobrze że nie miałem takiego zamiaru ...

Yaga: nie wiem co to bare assed, "takiego typu zachowanie" pozostawie bez komentarza bo jeśli ktoś nie kuma że to joke zwyczajny to już jego problem ... aha i skoro na żywo nas nigdy nie widziałaś i zaczynasz zauważać w naszym zachowaniu coś tam smutnego to gratuluje:), tymbardziej że "nasze" zachowanie traktujesz (biorąc pod uwagę wpisy na tym forum "wszystkich: członków insultu) za "moje" zachowanie, tak czy siak pozdrawiam i ściskam :) ,

i jeszcze apel .... wyluzujcie orzechy, przyda się ... :D
Yaga - 2007-11-10, 14:53
:
Nie wiesz co to Bare Assed, najwieksi gwiazdorzy polskiej sceny new/core(z reszta juz nieistniejacy)?? ;) Jak mozesz :P
Nie, Davidzie, w sumie, nie mialam na mysli tej rozmowy z dzikiem, chodzi mi o to cale zamieszanie z demem i oprawke slowna jemu towarzyszaca. Moim skromnym zdaniem(co podkreslam), na takie gwiazdorzenie moze sobie pozwolic w tym kraju np Vader, Behemoth, czy nawet od biedy NoNe(wlasnie), ktorzy i tak tego nie robia. Mysle, ze powinniscie sprawe tych mp3 doglebnie przymyslec i ugryzc sie w jezyk przy najblizszym wyglaszaniu perorow na temat szanowania sie itd. Zycze owocnych i doglebnych przemyslen na temat tego, czy takie slowa to wlasnie nie jest(och, ironio!!!) insult w stosunku do innych zespolow. Takie samo podejscie do muzyki mial wlasnie poznanski Bare Assed(proponuje zapoznanie sie z ich tworczoscia, ktora, notabene, bardzo doceniam), ich historia obfituje w bardzo wiele scysji z innmi muzykami, ktore w koncu doprowadzily do rozpadu zespolu.
I bez urazy, to jest tylko moje prywatne zdanie. I tak wszscy wiemy, ze w tym kraju nie da sie zyc z grania, jesli nie jest sie Michalem Wisniewskim.

A zeby juz tak do konca nie offtopowac, stwierdzam, ze: takie kompilacje po 3 miesiacach przerwy na SD juz sie zdarzaly, wypadaly na ogol bardzo blado, w zwiazku z tym, popieram wypowiedz dzika. Biorac jednak pod uwage, ze w tym miesiacu na SD mnie nie bylo i to, ze zadna z wyzej wymienionych kapel nie jest Dead Broke i nie ma wokalisty-ekshibicjonisty, byc moze przyszloroczny koncert bedzie strawny i smaczny(przeciwniestwo niesmacznego??) ;) .
david_insult - 2007-11-10, 15:12
:
Rozumiem, ale mam inne zdanie na ten temat... można to porównać z tym że kapela z wrocka gra np w gda?ski za zwrot kosztów, co to ma być?? to tylko w Polsce się dzieję... dlaczego nikt nie potrafi docenić tego że ktoś wkłada czas,kase i wiele innych rzeczy w np. płytę. Jeśli postawisz warunki na samym początku że nie grasz za byle zwroty i nie jedziesz 500km po to żeby wyjść na zero (i mówie ze swojego doświadczenia) to jest dobrze, jeśli jednak caly czas grasz za piwko i dopłacasz do interesu... jest okej bo spełniasz swoją powiedzmy pasję, ale z drugiej strony nie jest okej, bo mogłoby być inaczej, co jest dość proste, wystarczy się zakręcić i za przeproszeniem nie dać się .... w pupę. Tak samo uważam z mp3 ... oczywiście rozumiem i szanuje decyzje wszystkich kapel które umieszczają swoją twórczość w necie i się tak promują, to jest po prostu inny pomysł i też ma swoje wady i zalety. Jednak uważam że pomysł ze sprzedażą ładnie wydanej CD na koncertach i na www jest dobry, bo kasa która z tego jest inwestuje się automatycznie w zespół choćby na głupie znaczki, koperty i drukarnie żeby wysłać demo gdzieś tam w świat, i uważam że dzięki temu cały czas się proces nakręca...ale jak mówie są 2 teorie i obie mają plusy i minusy ... my wybraliśmy tak i nie żałujemy. Zresztą na codzien postepuję tak samo, słucham muzy np na myspace jeśli mi się podoba ide do empiku czy zamawiam w necie i kupuję ich płytę, nie sciągam mp3 właśnie z powodu szacunku dla czyjejś pracy ... dziękuje:)

Mam nadzieję że wytłumaczyłem swoje zdanie i może wiele osób się z nim nie zgadzać ale takie po prostu jest... a co do gwiazdorzenia to uuuu..... nie do nas;)

DObra koniec z offtopem ... myślę że koncert może się udać, CLon jeszcze nie potwierdził czy zagra więc może jednak nie będzie tak samo ... choć chciałbym żeby było, specalnie dla Ciebie Yaguś żebyś tym razem dotarła;)