Forum muzyczne wROCK.pl

Wydarzenia - Rokowy finisz wakacji, Wołów

Yaga - 2007-08-29, 00:43
: Temat postu: Rokowy finisz wakacji, Wołów
wiem, ze nikt sie nie wybierze, ale zeby nie bylo, ze nie rozslawiam lokalnych wysilkow, oglaszam:

Co roku jest tam baaardzo milo :D
mychalyna - 2007-08-29, 13:03
:
nigdy tego nie opuszczałam chyba od trzech lat;p [a co yaga jestes z wołowa xD? ] ale tym razem będę we wro na merznacht czy coś takiego :D
Yaga - 2007-08-29, 20:02
:
Yyyyy, no ja pochodze z Brzegu Dolnego, a poniewaz Brzeg i Wolow to w sumie jedno miasto i biorac pod uwage, ze spedzilam w Wolowinie cale swoje licealne zycie :) (Poblogoslaw, Panie, ProjektX i Traffic, w ktorym to po raz pierwszy dane mi bylo wziac bassiore do ręki ;) ), to tak! Jestem z Wolowa ;) A ty??? Moze my sie znamy?? :P
Jars - 2007-08-29, 20:48
:
Moja mama od 30 lat pracuje w Brzegu Dolnym : P Ale nie wiem czy to wystarczy żebym wpadł na koncercik :hamster_evil:
mychalyna - 2007-08-29, 21:24
:
a ja też te okolice lubin/ścinawa/wołów
a konkretnie krzelów ];-> AVE
Yaga - 2007-08-30, 00:14
:
Jars napisał/a:
Moja mama od 30 lat pracuje w Brzegu Dolnym : P Ale nie wiem czy to wystarczy żebym wpadł na koncercik :hamster_evil:

Bardzo jej wspolczuje, tutaj tak smierdzi! :D

Hehe, no ale w tym roku koncercik jest troche do dupy,w poprzednich latach bardziej sie postarali. Rok temu Acidzi, 2 lata temu- nie pamietam :D , 3 lata temu Flapjack a teraz tylko jakies Oceanarium nawiedzone... :P

Mychalyno: tośmy krajanki :P
mychalyna - 2007-08-30, 01:11
:
pewnie jeździmy tymi samymi pociągamiii xD ;p hehe
idzisz, idzisz świat mały;p
dwa lata temu była armia i haPisad , lost road i ten no... polskie emo... hariasen czy jakoś tak ;d
Yaga - 2007-08-30, 16:45
:
Eheeh to juz wiem dlaczego mnie tam wtedy nie bylo :P